ترایفل آلبالو

Sour cherry Trifle

یه دسر آسون و خوشمزه! با آلبالو و کاسترد توی روز تعطیل چقدر مزه میده!

و البته عیدتون مبارکککک 🙂 این دسرهای خنک توی تابستون عالیه میتونین با میوه های دیگه آماده کنین و لذت ببرین

مواد لازم

ژله ی آلبالو

کیک ساده یا اسفنجی

کاسترد یا پودینگ وانیلی

آلبالو تازه نصف پیمانه

شکر یک چهارم پیمانه

برای این دسر یه سری چیزها رو باید آماده کنین، برای ژله که با یک پیمانه آب جوش یک بسته ژله رو حل میکنیم و سه چهارم پیمانه آب سرد میریزیم و توی لیوان های سرو میریزیم تا ببنده

کیک توی ترایفل رو میتونین از دستورهای مختلفی درست کنین

کیک اسفنجی >>> http://www.toster.ir/?p=2141

کیک وانیلی >>> http://www.toster.ir/?p=223

لیدی فینگر >>> http://www.toster.ir/?p=1559

برای کاسترد یا پودینگش از این دستورا میتونین استفاده کنین

پودینگ وانیلی کلاسیک >>> http://www.toster.ir/?p=269

کاسترد >>> http://www.toster.ir/?p=244

برای آماده کردن آلبالو، اول هستشون رو میگیریم و بعد با شکر یک ساعت میذاریم کمی آب بندازه بعد میذاریم روی حرارت تا کمی بپزه و سسش غلیظ بشه

حالا برای آماده کردن ترایفل وقتی ژله توی لیوانها بست روی ژله یه تیکه کیک میذاریم

برای قشنگیش دورش از آلبالو استفاده میکنیم منتها از سسش جداش میکنیم

 

بعد کمی از سسش رو روی کیک میریزیم و روش کاسترد میریزیم

و دوباره کیک و آلبالو و کاسترد تا تموم بشه!

برای روش میتونین از ژله ی آلبالو استفاده کنین یا مثل من کمی پودر نارگیل روش بپاشین 🙂

بذارین یخچال تا 2 تا 3 ساعت خوب جا بیوفته و سرد بشه

دور همی خوش بگذره 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar

8 Comments

    1. ﺳﻼﻡ ﺧﺎﻧﻮﻣﻲ
      ﺑﻠﻪ ﺗﻮﻱ ﻋﻜﺲ ﻫﻢ ﻭاﺷﺤﻪ ﺭﻭﻱ ﺳﻂﺤﺶ ﺑﺎﻳﺪ ﺳﻠﻔﻮﻥ ﺑﻜﺸﻴﻦ ﺗﺎ ﺧﻮﺏ ﺳﺮﺩ ﺑﺸﻪ
      ﭼﻮﻥ ﺗﻮﻱ ﭘﺴﺘﺎﻱ ﻗﺒﻞ و ﺗﺮاﻳﻔﻼﻱ ﻗﺒﻠﻲ اﻳﻦ ﺭﻭ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺩاﺩﻡ ﺩﻳﮕﻪ ﺗﻜﺮاﺭ ﻧﻜﺮﺩﻡ

  1. به به. چه عالی….خیلی وقته سر نزده بودم. راستش چند ماهی در مرخصی به دور از آشپزی و حول و حوشش به سر بردم 🙂 ولی عزیزم خسته نباشی…..مثل همیشه عالی. انقدر هوس آلبالو کردم. اینجا گیر نمی اد….. اگرم باشه من هنوز ندیدم احتمالا یخ زده و گرون خواهد بود!!!!!!!!!!!! خیلی خوشگل و باحاله. نوش جونتون…..روی ماهت رو می بوسم.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *