پنیر ریکوتا

Ricotta cheese

یه پنیر ایتالیایی و ساده! هم خوشمزه اس و هم خیلی سریع آماده میشه

برای طبخ خیلی از غذاها و دسرها میشه ازش استفاده کرد، از شیر گوسفندی تهیه میشه، مملو از پروتئین هستش و با کم و زیاد کردن نمکش توی غذا یا دسر استفاده میشه برای سس ساندویچ و سالاد و حتی لازانیا! که واقعا مزه ای عالی میده

مواد لازم

شیر 3 لیوان

خامه 100 گرم

سرکه 3 قاشق سوپخوری

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

شیر رو با خامه میذاریم روی حرارت و کمی هم میزنیم، وقتی جوش اومد نمک رو میریزیم و خاموشش میکنیم حالا سرکه رو قاشق قاشق میریزیم و هم میزنیم شیر بریده میشه و تیکه های پنیر از آب سبز رنگ جدا میشه، 5 دقیقه میذاریم استراحت کنه

روی یه صافی یه پارچه ی نخی میندازیم و پنیر رو میریزیم توی صافی تا آب پنیر ازش جدا بشه، وقتی آبش رفت پارچه رو جمع میکنیم و یه جسم سنگین میذاریم روش تا آبش کشیده بشه

بسته به استفاده ای که داریم نرم یا سفت میتونیم استفاده کنیم، این پنیر برای بچه ها هم خیلی عالیه

میشه از آبلیمو و کرم تارتار هم استفاده کرد که به نظر من با سرکه خیلی بهتره، امتحانش با شما

این ریکوتا که سفته و برش خورده 4 ساعت مونده تا کاملا آبش رفته اما برای دسر و غذا 2 ساعت کفایت میکنه

میتونین خامه رو هم حذف کنین و یه پنیر رژیمی داشته باشین که اون هم عالیه

اگه برای دسر و غذا میخواین تازه درستش کنین اما اگه برای صبحانه خواستین تو همون آب جدا شده ی خود شیر نگهداری کنین

کنار گوجه و خیار و بربری داغ برای افطار بهترین انتخابه و البته که چای شیرین 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

28 Comments

  1. سلام عزیزم امیدوارم خوب و سرحال باشی دوست خوبم میشه نمک رو حذف کرد و ازش توی تهیه چیز کیک استفاده کرد؟ ممنون بوووس

    1. <ﺣﺘﻤﺎ ﭼﺮا ﻛﻪ ﻧﻪ ﻣﻦ ﻛﻼ ﻧﻤﻚ ﺭﻭ ﺣﺬﻑ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﻓﻘﻄ ﺑﺎﻳﺪ ﻧﺬاﺭﻱ ﻛﺎﻣﻞ ﺁﺑﺶ ﺑﺮﻩ و ﺷﻞ و ﺧﺎﻣﻪ اﻱ ﺗﺮ ﺑﺮﺵ ﺩاﺭﻱ

  2. تستر جونی عالی بود.فک نمیکردم بشه یه پنیر با این بافت تو
    خونه درست کرد
    خسته نباشی عزیزم

  3. تستری جون این سه لیوان شیر حدودا چند گرم پنیر میده برای تهیه یه غذای فانتزب میخوام. ممنوم عزیزم

  4. سلام عزیزم
    عالی بود
    فقط یه سوال
    شما از شیر گوسفندی استفاده کردی ؟ شیر معمولی هم میشه ؟
    ممنون

  5. تستری جون این سه لیوان چند گرم پنیر میده بعد حتما باید شیر گوسفند باشه شیر گاو نمیشه عزیزم؟؟

    1. ﭼﺮا ﻧﻤﻴﺸﻪ اﺻﻠﺶ ﺑﺎ ﺷﻴﺮ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﻳﻪ اﻣﺎ ﺷﻴﺮ ﻣﻌﻤﻮﻟﻲ ﺗﻮﻱ ﺑﺎﺯاﺭ ﺧﻮﺑﻪ
      ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﻭﺯﻥ ﻧﻜﺮﺩﻡ اﻣﺎ اﻳﻦ ﭘﻴﺸﺪﺳﺖ ﻣﻌﻤﻮﻟﻴﻌﻪ 🙂

      1. عزیزم من با 4لیوان شیر جدود 200گرم کمتر پنیر گدفتم. بعمی تقریبت هر لیوان 50 گرم پنیر میده. راستی اب پنیر خیلی مفده دورش نریزین بسیار مقویه بخوریدش. ممنون عزیزم بابت دستور خوبت 

  6. سلام عزیزم . دستت درد نکنه

    خب حالا توی چه چیزایی میتونیم بریزیم ؟؟؟

    چیزی هست که دستورش رو داشته باشی بین دستورات؟؟
    مزه اش مثل پنیرای خودمونه ؟؟

    1. ﺭﺳﻴﭙﻲ ﺯﻳﺎﺩﻩ ﺗﻮﻱ ﺩﺳﺮ و ﻏﺬا , اﮔﻪ ﻧﻤﻚ ﻧﺮﻳﺰﻳﻦ ﭘﻨﻴﺮ ﻛﺎﻣﻼ ﺑﻲ ﻧﻤﻜﻪ
      ﺑﻪ ﺯﻭﺩﻱ ﺩﺳﺘﻮﺭاﻱ ﻣﺮﺑﻮﻃﺶ ﺭﻭ ﻣﻴﺬاﺭﻡ

  7. ببخشد عزیزم چجوری این مدلی گرد شد .. وقتی داره اب داره تو ظرف مخصوص بریزیم یا بعدش …ببخشد دیگه اصلا آشپزی بلد نیستم

    ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

    1. ﻭﻗﺘﻲ ﻣﻴﺨﻮاﻱ ﺑﺬاﺭﻱ ﺁﺑﺶ ﺑﺮﻩ ﺗﻮ ﺳﺒﺪ ﻛﻮﭼﻴﻚ ﺑﺬاﺭ و ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﻓﺸﺎﺭ ﺑﺪﻩ ﺗﺎ ﺁﺑﺶ ﺑﺮﻩ و ﺷﻜﻞ ﺑﮕﻴﺮﻩ

  8. سلام.من تازه با سایتتون اشنا شدم.واقعا خسته نباشید.خیلی عالیه و کاربردی 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *