اسکن توت فرنگی

Strawberry scone

یه نون گرم و خوشمزه برای افطار، با کمی کره و عسل و چای خوشرنگ

اسکن یه نوع نون اسکاتلندی با بافت کیکی هستش که خیلی آسون و سریع درست میشه و دردسر ورز دادن نداره! میشه هم با میوه باشه و کمی شیرین و یا غذایی باشه، در هر صورت یه صبحونه یا عصرونه ی خوشمزه و راحت خواهیم داشت

مواد لازم

آرد دو و یک چهارم پیمانه

شکر یک چهارم پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

کره 8 قاشق سوپخوری تقریبا 75 گرم

تخم مرغ 1 عدد

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

ماست یک چهارم پیمانه

شیر یک چهارم پیمانه

توت فرنگی خورد شده 1 پیمانه

توی سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و فر رو روی 180 درجه میذاریم گرم بشه

شیر و تخم مرغ و وانیل و ماست رو با هم مخلوط میکنیم فقط در حد باز شدن تخم مرغ و یکدست شدن

تو غذاساز آرد و شکر و بیکینگ پودر و نمک رو میریزیم و یه پالس میزنیم تا مخلوط بشه، کره ی سرد رو اضافه میکنیم و غذاساز رو روشن میکنیم تا مثل خورده نون دربیاد، کره باید سرد سرد باشه اما کمی نرم هم باشه

حالا توی آرد و کره ی مخلوط شده توت فرنگی رو اضافه میکنیم تا با آرد کاور بشه با قاشق چوبی زیر و رو میکنیم

حالا مواد تر رو اضافه میکنیم و با همون قاشق چوبی مخلوط میکنیم، آروم این کار رو میکنیم تا توت فرنگی آب نندازه و له نشه، روی تخته ی کار آرد میپاشیم با دست خمیر رو روی تخته میذاریم ورز نمیدیم شاید 5 یا 6 بار با دست خمیر رو جمع میکنیم تا گرد بشه و روی تخته بازش میکنیم به ارتفاع یک سانت بعد مثلثی با چاقو میبریم 8 قسمت میکنیم باید بافتش خمیر چسبنده ای باشه اگه خیلی خشک بود کمی شیر اضافه کنین اما نیازی نمیشه

توی سینی فر روی کاغذ روغنی میذاریمشون با فاصله و روی اسکن ها رو با کمی خامه یا تخم مرغ رومال میکنیم و میذاریم توی فر برای 20 تا 25 دقیقه بپزه

روش باید طلایی بشه و پف کنه بستگی به فرتون داره، چکشون کنین

ماندگاری اسکن خیلی خوبه و توی ظرف دربسته تا چند روز میمونه و میتونین موقع سرو گرمشون کنین

زیاد ورز ندین که پفش میخوابه و خشک میشه فقط در حد جمع کردن و گرد کردنش ورز بدیم

میتونین جای توت فرنگی نصف پیمانه کشمش یا قیصی خورد شده بریزین، این نون خیلی کم شیرینه و باید همینطور باشه اما میتونین کمی شیرین ترش کنین اما من این رسیپی رو پیشنهاد میکنم

با چای برای افطار عالیه نوش جان 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

22 Comments

  1. سلام دوست گلم نماز و روزتون قبول باشه. عزیزم میشه توی این دستور از توت فرنگی فریزری استفاده کرد؟ مرسی بوس

    1. ﻣﺮﺳﻲ و ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﻧﻪ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻳﺰﺭﻱ ﺷﻠﻪ ﺁﺏ ﻣﻴﻨﺪاﺯﻩ ﻣﻴﻮﻩ ی ﺗﺎﺯﻩ و ﺳﻔﺖ

  2. سلام تستری جون
    ممنون بابت دستورای خوبت
    میگم من یه کلی توت فرنگی فریزری دارم چی میشه باهاشون درست کرد؟
    با اینکه تو ظرف در دار گذاشتم احساس می کنم بو گرفتن:(

    1. ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻇﺮﻑ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺗﻮ ﭘﻼﺳﺘﻴﻚ ﺑﺬاﺭ
      ﺗﻮﻱ ﻛﻴﻚ ﻧﻮﺷﻴﺪﻧﻲ ﭘﻮﺩﻳﻨﮓ ﻣﻴﺘﻮﻧﻲ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻲ

  3. خیلییییییییییییییییییییی عالی شده تستر جون ، من الان دلم خواستیدن کرد

  4. سلام روز بخیر ممنونم که سوال قبلی در مورد نون شیرمال رو جواب دادی .
    در مورد اسکن توت فرنگی مقدار وانیل یعنی یک چهارم پیمانه وانیل پودری ( شکری ) باید باشه ؟؟

  5. سلام ممنون ازآموزشای خوبتون
    میشه ازتون خواهش کنم که کیک -اپرا- رو یاد بدید؟ ظاهرا خیلی کیک سختیه اما دلم میخواد یاد بگیرم درستش کنم…
    من به دستور تهیه های هرجایی اطمینان ندارم.
    خیلی خیلی ممنون

  6. من این شیرینی رو درست کردم و چون به جای توت فرنگی از موز استفاده کردم و موز اب نمی اندازد به اندازه نصف یک چهارم پیمانه شیر اضافه کردم. البته به همین اندازه هم شکر اضافه کردم. رویش هم مخلوط زده شده شیر و زرده و وانیل زدم . بسیار خوب شد. تنها جای مشکلش انتقال 8 تکه از میز کار به سینی فر بود به خاطر شل بودن خمیر. که مجبور شدم با کمک کفگیر این کار رو انجام بدم . از اموزش خوبتون متشکرم

  7. سلام تستر عزیز .مرسی از تموم رسپیهای عالی که میذارید <3
    یه سوال : هلو برای این رسپی مناسبه یا زیادی آبداره؟

  8. سلام خسته نباشید
    نماز روزتون قبول
    من این دستور و تا حالا 2بار درست کردم ولی چند تا اشکال دارم
    خمیرم خیلی چسبنده میشه رنگش هم مثل شما نیست بیشتر از 40 دقیقه هم میزارم بمونه
    تهش میسوزه وسطش خمیر میمونه
    ممیشه لطف کنید ایرادم و بگین؟
    ولی مزه خیلی خوبی داره خوشمزه هست
    بازم ممنون

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *