ژله در طالبی

Melon jello

این دسر هم دردسر نداره، هم خوشمزه اس و هم خنک برای تابستون و سفره ی افطار

خیلی سریع میتونین آماده اش کنین و خوش بگذرونین

مواد لازم

طالبی 1 عدد

ژله یک بسته

آب جوش 1لیوان

آب سرد نصف لیوان

طالبی رو از بالا یه دایره ی کوچیک میبریم و با قاشق از توش تخماشو خالی میکنیم اما به دیواره اش آسیب نرسه، یه دو دقیقه چپه میذاریم که اگه آبی جمع شده خارج بشه آماده که شد بذارین یخچال

ژله رو با آب جوش حل کنین و به روش بن ماری بذارین شفاف و یکدست بشه بعد آب سرد رو اضافه کنین

وقتی مایه ی ژله خنک شد اون رو توی طالبی بریزین و بذارین ببنده بعد از 3 ساعت که خوب سفت شد بیارین و با چاقوی تمیز برشش بدین قاچ ها رو بچینین و سرو کنین

من پوستش رو اول گرفتم و بعد قاچ کردم اینطوری خوردنش راحت تره

یه دسر خوشمزه و خوشگل

امیدوارم سفره ی افطارتون با این دسر رنگی رنگی کنین و ما رو هم دعا کنین 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar

8 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *