کرامبل میوه

Fruit crumble

یه دسر شیرین و کریسپی و البته سالم در کنار بستنی یا کسترد یا حتی فرنی 🙂

کرامبل، به دسری میگن که از یه لایه میوه ی پخته شده و یه لایه ی ترد و کریسپی روش تشکیل میشه، عموما از هلو، تمشک، الو و سیب و حتی ریواس استفاده میشه و لایه ی رویی از آرد کره و شکر و … تشکیل میشه

این ورژنی که من میذارم سالم تره چون از پرک جو هم استفاده میشه و همچنین شکر قهوه ای

مواد لازم

مخلوط میوه 4 پیمانه ( من از آلو + سیب + هلو استفاده کردم )

شکر نصف پیمانه

پودر نشاسته ی ذرت یا کسترد 3 قاشق غذاخوری

جو پرک یک پیمانه

شکر قهوه ای یک سوم پیمانه

آرد سه چهارم پیمانه

بادام خورد شده یک چهارم پیمانه

نمک نصف قاشق چایخوری

کره آب شده یک چهارم پیمانه

جوز هندی، دارچین، زنجبیل کمی

 

فر رو روی 180 درجه میذاریم

میوه ها رو خورد میکنیم و با شکر و کسترد یا نشاسته ی ذرت مخلوط میکنیم، کسترد هم خوشرنگش میکنه هم خوش عطر! هر کدوم در دسترس بود

میریزیم توی ظرف فر چرب شده و میذاریم 15 دقیقه استراحت کنه تا کمی آب بندازه و شکر کمی حل شه

میره توی فر برای 35 دقیقه تا بپزه و از کناره ها حباب بزنه

برای کرامبل روش، شکر قهوه ای + آرد + جو پرک + بادام + نمک و ادویه ها رو مخلوط میکنیم تا همه چی با آرد کاور بشه

کره ی ذوب شده رو اضافه میکنیم تا کل مواد فقط مثل خورده نان بشن نمیخوایم خمیر بشه

این مواد رو روی میوه ها میریزیم و کامل پخش میکنیم، میذاریم توی فر برای 20 دقیقه تا رویه اش طلایی بشه

از فر که درآوردیم میذاریم میذاریم از حرارت بیوفته اما گرم باشه

در کنار بستنی یا کرم وانیلی و حتی فرنی سرد یه دسر عالی خواهید داشت

من امتحان کردم توی ماست هم عالی جواب میده، توی این ماه برای افطار میچسبه شیرین و مقوی و خوشمزه

نوش جان:)

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

15 Comments

  1. سلام .
    دلم برای آشپزخونت تنگ شده بود .
    خیلی چیز میزای خوشمزه ای گذاشتیا
    دستت درد نکنه و خسته نباشی خانم .

  2. تستر جون من دیگه هیچ وقت قبل افطار نمیام سایتتو ببینم تا افطار از فکر این خوراکیای خوشمزه بیرون نمیام:)

  3. salam toster joon
    recipe jalebi bood fagat mikhastam beporsam aya bedoone shekar kheili bimazze mishe ? va inke age megdari azash bemoone va bezaram yakhchal baadan sard ham mishe khord dige ? va inke hatman bayad ba bastani ya chizi serv beshe ? be tanhaii jaleb nemishe ?
    bebakhshid kheili soal porsidam
    mamnoon

    1. ﺳﻼﻡ ﺧﺎﻧﻮﻣﻲ
      ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﻳﻲ ﻫﻢ ﺧﻮﺑﻪ ﺗﻮ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺗﺎ 3ﺭﻭﺯ ﺧﻮﺏ ﻣﻴﻤﻮﻧﻪ
      ﺳﺮﺩ ﻫﻢ ﺧﻮﺑﻪ و ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻦ ﮔﺮﻡ ﻫﻢ ﺑﻜﻨﻴﻦ
      ﻋﻤﻮﻣﺎ ﻛﻨﺎﺭ ﻳﻪ ﭼﻴﺰ ﻛﺮﻣﻲ ﺳﺮﻭ ﻣﻴﺸﻪ اﻣﺎ ﻭاﺟﺐ ﻧﻴﺴﺖ

  4. سلام عزیزم میشه زحمت بکشی و پیمانه ها رو به گرم بگی اخه پیمانه ها با هم فرق دارن و معلوم نیست کدوم استانداره کدوم غیر استاندارد.ممنونم ازت بوووس

  5. سلام عزیزم . مرسی از زحماتت وبسایتت عالیه همشونو یادداشت کردم. یه سوال داشتم این شکر قهوه ای که گفتی با این کیفیت که تو عکس هستش از کجا میتونم تهیه کنم؟

  6. salam azizam
    man emrooz oomadam dorost konam didam too recipe ard naneveshty vali too tarze tahiie neveshti va kami gij shodam . mishe tozih bedi ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *