کیک کره ایی وانیلی ( Vanilla butter cake )

این کیک رو  سالگرد ازدواجم درستش کرده بودم!Hippie

این کیک بیس خوبیه برای کیکای لایه ایی و تزیینی! خیلی عالی و تمیز برش میخوره! از مجله ی هنر آشپزی درستش کردم و واقعا طعمش عالی بود!

 

مواد لازم:

کره 85 گرم

شکر 120 گرم

وانیل 8/1 قاشق پایخوری

تخم مرغ 2 عدد

آرد 175 گرم

بیکینگ پودر 1و4/1 قاشق چایخوری

شیر 100 میلی لیتر

 

فر رو روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه!

سینی 20*30 رو چرب میکنیم و کاغذ روغنی میندازیم

آرد و بیکینگ پودر رو الک میکنیم

کره و شکر رو میزنیم تا سبک و پفی بشه، تخم مرغا رو دونه دونه با وانیل میریزیم و بعد هر کدوم 1 دقیقه میزنیم.

آرد و شیر رو تو چند قسمت به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم

میریزیم توی قالب و میذاریم توی فر!

تقریبا بعد از 35 تا 40 دقیقه میپزه! اگه خیلی نازک بود کیکتون مثل مال من تا خنک بشه روش یه سینی فر رو چپه کنین تا کیک خشک نشه!

میتونین توی قالب بریزین و بعد چند طبقه اش کنین اما این راحتتره!

 

مواد لازم گاناش و تزیین شکلاتی:

شکلات تلخ یا شیری 200 گرم

خامه 200 گرم

خامه شکلاتی صبحانه 1 بسته

گردو خورد شده مقداری

شکلات سفید 50 گرم

شکلات تلخ یا شیری باشه دیگه سلیقه اییه! به روش بن ماری ذوب میکنیم و با خامه مخلوط میکنیم و میذاریم یخچال و هر 10 دقیقه همش میزنیم تا کمی سفت بشه و فرم بگیره!

گردو رو هم با چاقو کمی خورد میکنیم

شکلات سفید رو ذوب میکنیم، روی فویل میریزیم، پخشش میکنیم اما نه اونقدر که خیلی نازک بشه! میذاریمش فریزر تا ببنده!

بعد از خنک شدن کیک رو 3 قسمت میکنیم، توی ظرف سرو اولین قسمت کیک رو میذاریم و زیرشو از دور کاغذ روغنی میذاریم تا ظرف کثیف نشه!

روی اولین لایه رو کمی با شیر شیرین شده یا شربت مرطوب میکنیم، نصف خامه شکلاتی صبحانه رو میریزیم و روش گردو و کمی گاناش!

لایه ی بعد رو روش میذاریم و کمی فشارش میدیم و دوباره همین کار رو میکنیم‍

لایه ی سوم کیک رو که گذاشتیم و کمی فشار میدیم و مرطوبش میکنیم، کل کیک رو با 3/1 از گاناش میپوشونیم و میذاریم یخچال تا روش سفت بشه

این کار رو 2 بار دیگه ام میکنیم تا یه رویه ی شکلاتی فرم گرفته داشته باشیم

رویه ی کیک رو با پشت قاشق کمی موج دار میکنیم و روش اسمارتیز یا شکلات چیپسی میریزیم!

برای دور کیک، شکلات سفید رو از فریزر میاریم بیرون و خورد میکنیم و دور کی میچسبونیم!

کیک رو یه 2 ساعت میذاریم یخچال!

کیک خوشگل ما آماده است! تقریبا برای 4 یا 5 نفر مناسبه!

 

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar

4 Comments

  1. سلام .
    تستر جان ، برای گاناش شکلاتی ، که نوستی خامه و شکلات و هر 10 دقیقه هم می زنیم تا سفت شه ، کلا چند دقیقه روی حرارت باشه ؟
    حرارت ملایم یا متوسط ؟
    خامه معمولی ؟ خامه صبحانه ؟
    مرسی :-*

    1. سلام خانومی
      خامه ی معمولی همون خامه ی صبحانه اس همون رو میگم
      شکلات رو مثل پست تمپر ذوب میکنیم و از روی بخار برمیداریم و خامه رو بهش اضافه میکنیم
      میذاریم یخچال و هر 10 دقیقه هم میزنیم تا کمی فرم بگیره برای 30 دقیقه یخچال باشه تا خوب فرم بگیره

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *