تاس کباب

 

یکی از غذاهای سنتی که طرفدار زیاد داره همین تاس کباب هستش با عطر مست کننده و طعمی بی نظیر! درست کردنش توی ماه رمضون به نظرم خیلی خوبه

خیلی ساده مواد رو روی هم میچینیم و میره بپزه و از ما هم وقتی نمیگیره 

هر خانواده ای به شیوه ی خودش درست میکنه و مقدار مواد و ادویه و چاشنی خیلی سلیقه ایه! میشه سبزیجاتشو بیشتر کنین تا سبک تر بشه یا گوشت بیشتر! که به نظر من تو این گرما گوشت کمتر استفاده کنین

 

مواد لازم

گوشت تکه ای 250 گرم

پیاز 2عدد

سیب زمینی 1 عدد

هویج 1 عدد

به 1 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

آلو خورشتی چند تا

نمک و فلفل و زردچوبه

رب گوجه فرنگی 1 قاشق

سماق 1 قاشق مرباخوری

روغن 3 قاشق

آب گوشت یا ساده 2 لیوان

اول همه ی مواد اولیه رو خورد میکنیم حلقه ای و به ضخامت یک سانت تقریبا! من توش از آلوی قرمز هم استفاده کردم که توی طعمش خیلی تاثیر داره

توی قابلمه 2 قاشق روغن رو میریزیم پیاز ها رو میچینیم کف قابلمه دو ردیف میشه روش گوشت رو میچینیم روش کمی سماق و فلفل سیاه میپاشیم

روی گوشت به ترتیب هویج، به، آلو، سیب زمینی و در آخر گوجه فرنگی رو میچینیم و بین لایه ها از نمک و فلفل و سماق استفاده میکنیم

توی تابه 1 قاشق روغن باقی مونده رو میریزیم رب و زردچوبه رو کمی سرخ میکنیم و آب رو بهش اضافه میکنیم

این مایه رو از اطراف قابلمه دورتا دور میریزیم و درب ظرف رو میذاریم روی حرارت بالا میذاریم تا جوش بیاد و بعد کم میکنیم و میذاریم 2.5 ساعت بپزه

اگه از فر استفاده کردیم توی فر 180 درجه از پیش گرم شده تقریبا 2 ساعت میذاریم تا بپزه

برای سروش میشه همه رو مخلوط ریخت یا به ترتیب لایه ها رو توی ظرف گذاشت که دیگه سلیقه ایه

با این مقدار مواد برای 2 نفر تاس کباب خواهیم داشت

*میشه از سرکه یا آبلیمو و شکر و یا گرد لیمو برای چاشنی استفاده کرد

*هر چی پیاز بیشتر بریزیم تاس کباب خوشمزه تری خواهیم داشت

*از سبزیجات تازه استفاده کنین تا خوشمزه تر باشه

*از بادمجون و سبزیجات دیگه ای هم استفاده میشه اما من این ترکیبشو پیشنهاد میدم

*میتونین کمی آبدار سرو کنین مثل من یا بذارین کامل آبش کشده بشه

روزه نمازاتون قبول دوستان 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

12 Comments

  1. من تاس کبابمو با دستور شما درست کردم و همیشه هم طبق دستور شما میپزم و کلی کیف می کنم ممنووووووووووووونم ازت عزیزم

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *