پیلاف قارچ و تره فرنگی

Rice pilaf with leeks, red pepper and mushrooms

در واقع پیلاف همون پلوی خودمونه که تقریبا مثل دمی درست میشه، تفاوت هایی داره اما پخت سریع و آسونی داره و برنج دون میمونه و مرطوب! توی این ماه هم که هر چی پخت غذا کمتر باشه استقبال هم بیشتره طبعا

پیلاف توی کشورهای اروپایی و آسیایی مدل های متفاوتی داره که توی پلو ها و دمی های ما تنوع خوبیه

مواد لازم

تره فرنگی 1 عدد

فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد

قارچ 200 گرم

سیر 1 حبه

پیاز 1 عدد

برنج 2 چیمانه

آب گوشت 3.5 پیمانه

ترخون خشک شده 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سفید

روغن و کره کمی

 

روغن و کره رو توی تابه میریزیم و پیاز رو اضافه میکنیم، تفت میدیم تا شیشه ای بشه بعد قارچ و فلفل دلمه ای و تره فرنگی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا سبزیجات نرم بشن و آبشون جمع بشه

سیر و ترخون و فلفل و نمک رو اضافه میکنیم، برنج رو که شستیم هم اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد آب گوشت رو اضافه میکنیم، میتونین استاک سبزیجات یا آب معمولی بریزین

زیر قابلمه رو زیاد میکنیم تا شروع کنه به جوشیدن، وقتی جوشید در قابلمه رو میذاریم و زیرشو رو کم میکنیم و تقریبا 15 تا 20 دقیقه برنج ها نرم میشن و میپزن فقط یکبار وسط پخت خیلی آروم همش میزنیم

تو اکثر برنجها همین میزان آب کافیه اما اگه برنجتون آب زیاد میبره دیگه خودتون تنظیمش کنین

بعد از پخت درشو بردارین و بخارش که کم شد با چنگال کمی زیرو روش کنین و توی ظرف بکشین اونقدر رنگی و قشنگه که تزیین نمیخواد

این روش دو تا فایده داره! یکی این که زمان دم کشیدن نداره و در کل 20 دقیقه برنجمون میپزه و دومی اینه که ته دیگ نداریم برای مواقعی که نمیخوایم ته دیگ بخوریم و تپلو بشیم

و این که برنج توی این حالت هم دونه و هم رطوبته توی دونه های برنج حفظ میشه

سخت نیست امتحان کنین و لذت ببرین 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

14 Comments

    1. ﻣﺮﺳﻲ ﺧﺎﻧﻮﻣﻲ
      ﭘﻴﻼﻑ ﺗﻭﻱ ﺧﻴﻠﻲ اﺯ ﻛﺸﻮﺭﻫﺎ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﻴﺸﻪ اﻣﺎ اﻳﻦ اﺯ ﺗﺮﻛﻴﺐ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﺭﺳﻴﭗ ﺩﺭﺳﺘﺸﺪﻩ:)

    1. اﻳﻦ ﺳﺒﺰﻱ ﺷﺒﻴﻪ ﭘﻴﺎﺯﭼﻪ ﻫﺴﺘﺶ اﻣﺎ ﻛﻠﻔﺖ ﺗﺮ و ﺩﺭﺷﺖ ﺗﺮ
      ﺗﻮ ﮔﻮﮔﻞ ﺑﺰﻧﻲ ﻣﻴﺒﻴﻨی ﺷﻜﻠﺸﻮ

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *