کاچی

یه دسر خوشمزه و بسیار مقوی که گزینه ی خوبی برای سفره های افطار میتونه باشه، با کمی خلاقیت میشه سفره های افطار و سحر رنگی و متنوعی داشته باشیم

مواد لازم

کره 50 گرم

آرد نصف پیمانه

شکر نصف پیمانه

نبات یک چهارم پیمانه

آب 2 پیمانه

گلاب نصف پیمانه

پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری

زعفران مقداری

خلال بادام یا پسته

اول شکر و آب و نبات رو میذاریم روی حرارت تا حل بشن اما نیازی نیست قوام بیاد بعد میذاریمش کنار! میتونین کامل از نبات یا کامل از شکر استفاده کنین اما با هم طعم بهتری به کاچی میده

کره رو توی قابلمه میذاریم آب که شد آرد رو میریزیم و با حرارت ملایم تفت میدیم، با حرارت ملایم تا در حین پختن بوی خامیش بره اگه حرارت زیاد باشه طعم کاچی خوب نمیشه، احتیاجی نیست آرد مثل حلوا خیلی رنگ بگیره فقط بوی خامیش بره و کمی رنگش کرمی بشه کافیه

پودر هل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و حالا کم کم شربت و زعفران و گلاب رو میریزیم و هم میزنیم همه ی شربت کاچی رو میریزیم یک دست که شد میره روی حرارت ملایم تا جا بیوفته، هم به روغن میفته و هم غلیظ میشه

توی ظرف میریزیم و روشو با خلال پسته یا بادوم تزیین میکنیم

طعم خیلی دلچسب و شیرینی داره و مناسب افطاره!

خیلیا از ادویه هایی مثل زردچوبه و دارچین و زنجبیل و زیره و … توی کاچی استفاده میکنن

و یا توی کاچی از بادام و پسته و گردو استفاده میکنن

دوستان بپزید و لذت ببرید و از دعاتون بی نصیبم نذارین 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

11 Comments

    1. ممنون از دستور های خوبت خیلی خوب بود کاچی، فقط منظورت از پیمانه چه مقداریه؟

  1. ببخشید ک سوالمو اینجا میپرسم، میخواستم بگم که میتونیم از گاناش به عنوان خامه ی لایه کیک استفاده کرد یا فقط برا تزیین روشه؟؟؟اگه نمیشه ممکنه خواهش کنم دستور تهیه ی یه کرم خوشمزه رو برای وسط کیک یاد بدید
    ممنون

    1. چرا نشه میشه فقط بذارش یخچال تا کمی سرد بشه و فرم بگیره
      انشالله کرم های مختلف رو توی سایت میذارم

  2. سلام عزیزان میخواستم بپرسم منظور از نصف پیمانه نبات دقیقا چند گرمه؟ مرسی

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *