رپ مرغ و اسفناج

 

Chicken and spinach wrap

رپ، یه نوع ساندویچ هستش که با نونهای نازک مثل لواش و پیتا و تورتیلا و … آماده میشه، نون دور مواد مختلف رول میشه و بعد برش میخوره، برای مهمونیای سرپایی تولد عصرونه خیلی شیک و سریع هستش

الانم که به ماه رمضون نزدیکیم برای افطار سریع و راحته و تو این گرما پای گاز ایستادن رو نداره!

مواد لازم

نان لواش 3عدد

نصف سینه ی یک عدد مرغ خورد شده

اسفناج 250 گرم

پیاز 1 عدد

فلفل سفید و خردل

ترشی فلفل دلمه ای قرمز >>> http://www.toster.ir/?p=1965

نون انتخابیتون باید نرم باشه و کاملا یکدست باشه و سوراخ نداشته باشه

پیاز رو ریز میکنیم و توی روغن تفت میدیم تا سبک و شیشه ای بشه، مرغ رو که خورد کردیم اضافه میکنیم نمک و فلفل سفید و خردل میزنیم و میذاریم آروم سرخ بشه و بپزه!

اسفناج رو توی کمی روغن میریزیم و میذاریم با آب خودش بپزه و سرخ بشه، آبش که جمع شد کمی نمک و فلفل میزنیم و از روی حرارت برمیداریم

ترشی فلفل دلمه ای قرمز رو هم از این لینک میتونیم آماده کنیم >>>  http://www.toster.ir/?p=1965

 نون رو باز میکنیم مستطیلی برش میدیم روی کناره ی پایین اسفناج میریزیم و یه لایه باز میکنیم

روش یه لایه مرغ سرخ شده میذاریم

روش از ترشی فلفل میچینیم و خیلی محکم رول میکنیم

همه رو همینطوری رول میکنیم و آماده شد برششون میدیم عرض هر برش 2سانت باشه

توی ظرف خیلی خوشگل کنار هم میچینیم

عصرای تابستونی خوشرنگ خوش بگذره 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar

12 Comments

  1. دوست جونم هم آسونه هم به نظر خوشمزه میاد. من و آقای شوهر هم که معتاد شدیم به ترشی فلفل قرمز بدجووورررر . تا حالا دوبار درستش کردم ولی بار دوم با 3کیلو فلفل :)))). دیروز هم که کیک میوه ای درست کردم درجا تموم شد مرسی عزیزم از دستورای عالیت بووووس

  2. هوممممممممممم به به گشنه م شد.میدونی اگه رو بقیه قسمت نون یه کم پنیر خامه ای بمالی فک کنم محشر بشه

  3. تستر جان لطفا مارکشو برام ایمیل کن.ایمیلمو داری که.وگرنه فکر میکنم خدای نکرده حسودیاااا

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *