رپ مرغ و اسفناج

 

Chicken and spinach wrap

رپ، یه نوع ساندویچ هستش که با نونهای نازک مثل لواش و پیتا و تورتیلا و … آماده میشه، نون دور مواد مختلف رول میشه و بعد برش میخوره، برای مهمونیای سرپایی تولد عصرونه خیلی شیک و سریع هستش

الانم که به ماه رمضون نزدیکیم برای افطار سریع و راحته و تو این گرما پای گاز ایستادن رو نداره!

مواد لازم

نان لواش 3عدد

نصف سینه ی یک عدد مرغ خورد شده

اسفناج 250 گرم

پیاز 1 عدد

فلفل سفید و خردل

ترشی فلفل دلمه ای قرمز >>> http://www.toster.ir/?p=1965

نون انتخابیتون باید نرم باشه و کاملا یکدست باشه و سوراخ نداشته باشه

پیاز رو ریز میکنیم و توی روغن تفت میدیم تا سبک و شیشه ای بشه، مرغ رو که خورد کردیم اضافه میکنیم نمک و فلفل سفید و خردل میزنیم و میذاریم آروم سرخ بشه و بپزه!

اسفناج رو توی کمی روغن میریزیم و میذاریم با آب خودش بپزه و سرخ بشه، آبش که جمع شد کمی نمک و فلفل میزنیم و از روی حرارت برمیداریم

ترشی فلفل دلمه ای قرمز رو هم از این لینک میتونیم آماده کنیم >>>  http://www.toster.ir/?p=1965

 نون رو باز میکنیم مستطیلی برش میدیم روی کناره ی پایین اسفناج میریزیم و یه لایه باز میکنیم

روش یه لایه مرغ سرخ شده میذاریم

روش از ترشی فلفل میچینیم و خیلی محکم رول میکنیم

همه رو همینطوری رول میکنیم و آماده شد برششون میدیم عرض هر برش 2سانت باشه

توی ظرف خیلی خوشگل کنار هم میچینیم

عصرای تابستونی خوشرنگ خوش بگذره :)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Responses to رپ مرغ و اسفناج

  1. http://1.gravatar.com/avatar/f8235cb46654b9dfb199b16686df1620?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G شادی شریفی می‌گه:

    به نظر خوشمزه میاد
    مرسی

  2. http://0.gravatar.com/avatar/63ff920e985fc9836dae8b62abb82876?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G maryamhomayoun می‌گه:

    دوست جونم هم آسونه هم به نظر خوشمزه میاد. من و آقای شوهر هم که معتاد شدیم به ترشی فلفل قرمز بدجووورررر . تا حالا دوبار درستش کردم ولی بار دوم با 3کیلو فلفل :) ))). دیروز هم که کیک میوه ای درست کردم درجا تموم شد مرسی عزیزم از دستورای عالیت بووووس

  3. http://0.gravatar.com/avatar/63ff920e985fc9836dae8b62abb82876?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G maryamhomayoun می‌گه:

    شاید این سایتو دیده باشی ولی من میزارمش واست من که عاااشقشمممم
    http://dessertstalking.com/

  4. http://1.gravatar.com/avatar/7777b8ecd30a818c6258b54e35c15a4b?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G kitkat می‌گه:

    هوممممممممممم به به گشنه م شد.میدونی اگه رو بقیه قسمت نون یه کم پنیر خامه ای بمالی فک کنم محشر بشه

  5. http://1.gravatar.com/avatar/b9bb8b1f0f95c1d70eee0c390e4e2a42?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G Elahe می‌گه:

    تستر جون یه سوال داشتم.میتونم مارک گازتو بدونم؟ممنون میشم جواب بدی

  6. http://1.gravatar.com/avatar/b9bb8b1f0f95c1d70eee0c390e4e2a42?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G elahe می‌گه:

    تستر جان لطفا مارکشو برام ایمیل کن.ایمیلمو داری که.وگرنه فکر میکنم خدای نکرده حسودیاااا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>