کیک میوه ای

Fruit cake

داشتن یه برش کیک و چای همراه با خانواده یا دوستان توی عصرای بلند تابستون خیلی میچسبه

حالا اگه کیک با میوه های تازه باشه و دیگه دردسر تزیین نخواد که چه بهتر

مواد لازم:

کره 100 گرم

شکر 200 گرم

خامه 50 گرم

تخم مرغ 3 عدد

وانیل 4/1 قاشق چایخوری

زست لیموترش یا پرتقال 1 قاشق چایخوری

آرد 210 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

پودر فندق 40 گرم

میوه به دلخواه + 2 قاشق شکر

 

میوه ها رو به دلخواه اانتخاب میکنیم و میشوریم و پوست میکنیم

قالب رو چرب و آردپاشی میکنیم

فر رو روی 180 درجه ی سانتی گراد میذاریم

آرد و بیکینگ پودر رو 3بار الک میکنیم

کره و شکر و خامه رو خوب با همزن میزنیم تا کرمی بشه، تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و 1 دقیقه میزنیم به همراه تخم مرغ ها وانیل و زست لیمو رو هم اضافه میکنیم

مخلوط آرد و بیکینگ رو اضافه میکنیم و فولد میکنیم وقتی یکدست شد فندق رو اضافه میکنیم

مایه ی کیک رو توی قالب میریزیم و صاف میکنیم، روی کیک میوه هایی که دوست داریم رو میذاریم، میوه های تابستونی روی کیک خیلی خوشمزه میشن من از آلبالو گیلاس هلو استفاده کردم، روی میوه ها رو کمی شکر میپاشیم

میتونین کیک ها ی کوچیک هم داشته باشین و تکی سرو کنین، توی قالب کیک یزدی و تارت و مافین بپزین

قالب رو بذارین توی فر تا بپزه تقریبا توی قالب بزرگ 45 دقیقه و توی قالب تکی 25 دقیقه طول میکشه تا بپزه اما با فر خودتون زمان تخمینیه و باید چک بشه

عطر و طعم این کیک تابستونیه و بافت نرم و خوبی داره، از برشش عکس ندارم چون برای مامانم بردم اما واقعا عالیه

کیک پزون خوش بگذره 🙂

 

 

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

42 Comments

  1. آخخخخخخخ جووووون بازم کیک :)))))))))) چقدر هوس انگیزه ما آخر هفته تصمیم داریم بریم پیک نیک می خوام این کیک رو درست کنم . بافت این کیک چجوریه؟ مرسی عزیزم بووووس

  2. bah bah dahanam aaab oftad..emroooz mipokhamesh…shayad be jaie in mive ha sib bezaram…chon hichi mive nadarim..bad mishe be nazaret?

  3. نصف هفته من به گشتن تو سایتت میگذره تستر جون
    زست چیه اونوقت؟؟ :دی

  4. مرسی تستری جون، کیکش فوق العاده بود فقط اردش کمی زیاد بود شاید هم به جنس ارد برمیگرده به هر حال خیلی عالی بود 🙂

    1. ﻣﺮﺳﻲ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ
      ﻓﻌﻼ ﺗﻮﻱ ﺳﺎﻳﺖ ﻟﻴﻨﻚ ﻧﺪاﺭﻳﻢ
      ﺗﻮﻱ ﺭﻳﺪﺭ ﺛﺒﺘﺘﻮﻥ ﻛﺮﺩﻡ

  5. بسم الله
    گذاشتمش توی فر
    مرسی از دستور خوشمزه ات که قراره بعدا بخورم !

  6. عالی شد عااااااالی
    ممنون
    عکسشو اگه دوست داشتی ببین و بذار توی البوم دوستان لطفا

  7. سلام، واقعا عالئ بود، ممنون از دستور عالئ و دقیقتون، بافت کیک محشر بود، و طعم عالئ. من بجائ پودر فندق، پودر بادوم ریختم و چون لیموئ تازه نداشتم فقط وانیل اضافه کردم، میوه از سیب و گلابئ و زرد آلو هم استفاده کردم…بازم مرسئ، موفق و خوش باشید دوست نازنین

  8. تستر عزیزم خیلی ممنون از این دستور خوبت. راستش اول که مایه کیک آماده شد دیدم یه کم سفته گفتم وای خراب شد . میوه هم میاد روش حتما” بافتش سفت و بد میشه ولی وقتی از فر درآوردم دیدم عالی شده عطر میوه هایی مثل شلیل و هلو و آلو پیچیده بود و وای…عالی
    البته من تخم مرغش و طبق توصیه شما مدت زیادی زدم . خواستم ازتون تشکر کنم و از دور میبوسمتون

  9. عالیه.میشه تو دستور کیکات اندازه روغن به جای کره رو بنویسی. آخه من طعم کره رو زیاد دوست ندارم

  10. سلام تستر جونم. خسته نباشی خانوم خانوما.
    عزیزم اگه با فقط با سیب بخوام درست کنم نباید شکرشو کمتر کنم؟
    از اونجایی که البالو ترشه پرسیدم.
    راستی دستت درد نکنه کیک پرتقال پزیدم عااااااااالی بود.
    بووووووووس. همیشه دعات میکنم. 🙂

    1. ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ
      ﻧﻪ ﻣﻦ ﭼﻮﻥ ﺭﻭﺵ ﺗﺮﺵ ﺑﺎﺷﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺭﻡ ﻛﻴﻚ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﻧﻴﺴﺖ

    1. مغزها توی کیک های میوه ای باعث میشه رطوبت میوه گرفته بشه و طعم خوبی هم میده

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *