کاپ کیک عسلی ( Honey cupcake )

توی پختن کیکا، کاپ کیک خیلی ساده و سریعتره! به نظر من نگه داریشم آسون تره!

طعم این کاپ کیک فوق العاده است! و خیلی هم خوشبو!

 

مواد لازم:

آرد 1.5 پیمانه + 2 قاشق

تخم مرغ 2 عدد

کره 3/1 پیمانه

عسل 215 گرم یا 2/1 پیمانه

شکر 2/1 پیمانه

شیر 3/1 پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین 2/1 قاشق چایخوری

کشمش 5 قاشق

هل و وانیل دلبخواه

توی قالبا کپسولای خوشگل موشگل میندازیم

فر روی 160 درجه گرم میشه

1 قاشق از آرد رو با کشمش مخلوط میکنیم

آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و هل رو 3 بار الک میکنیم

اول کره و شکر و عسل رو خوب میزنیم تا کرمی بشه، بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و بعد هر کدوم 2 دقیقه میزنیم، وانیل رو هم بینش اضافه میکنیم

نصف آرد رو میریزیم و یکدست که شد شیر رو اضافه میکنیم و ماقی آرد رو میریزیم و یکدست که شد کشمش رو اضافه میکنیم

توی کپسولا رو تا 3/2 میریزیم و میذاریم توی فر 20 تا 25 دقیقه بمونه!

من با نصف مواد 10 تا کاپ کیک درست کردم

بافت این کاپ کیکا عالیه! و به نظرم طعم خیلی خاص و خوبی داره!

من کشمش کمتری استفاده کردم اما طعم کشمش توش عالیه!

تازه با کالری شماری هم، عسل به کمک میاد و کمترش میکنه! Yatta

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar

4 Comments

  1. سلام ببخشید اگر نتونم از جوش شیرین استفاده کنم به جاش باید مقدار بکینگ پودر رو چقدر کنم؟و سوال دیگه اینکه با وجود این مقدار عسل شکرش ا/2 باشه خیلی شیرین نمیشه؟میشه مقدار شکرش رو نصف کرد؟

    1. بهترین نتیجه با جوش شیرینه امابا یک و نیم برابر بیکینگ پودر جواب میده اما نه به این پوکی

  2. سلام ببخشید اگه نتونم جوش شیرین استفاده کنم به جاش باید مقدار بکینگ پودر چقدر بشه؟ و سوال دیگه اینکه با وجود اون مقدار عسل مقدار 1/2شکر زیاد نیست؟میشه مقدارشو کم کرد؟

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *