کاپ کیک شکلات و پرتقال

Chocolate and orange cupcake

کاپ کیک همیشه یه انتخاب خوب و سریعه و همینکه سروش راحته و برش و اینا نمیخواد

میکس شکلات و پرتقال خیلی عالیه، و این کاپ کیک که کمی هم بافت مرطوب داره دلچسبتر هم هست

مواد لازم:

کره 90 گرم

شکر 225 گرم

تخم مرغ 2 عدد

شکلات تلخ 60 گرم

زست پرتقال 1 قاشق چایخوری

آب پرتقال 155 میلی لیتر

آرد 120 گرم

پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

 

فر رو روی 175 درجه میذاریم تا گرم بشه

آرد، پودر کاکائو، نمک، جوش شیرین و بیکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم یا ویسک میکنیم

شکلات رو بن ماری میکنیم تا ذوب بشه و میذاریم خنک بشه

توی قالب کاپ کیک کپسول میذاریم تقریبا 12 تا کاپ کیک بزرگ داریم

کره و شکر رو خوب میزنیم تا کرمی بشه، تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و بینش زست پرتقال رو هم میریزیم

حالا شکلات رو اضافه میکنیم و یکدست که شد مواد خشک و آب پرتقال رو به تناوب اضافه میکنیم تا آخر با مواد خشک کارمون رو تموم کنیم

مایه ی کیک رو بین قالبها تقسیم میکنیم باید تا نصف قالب پر بشه، میره توی فر برای 25 دقیقه!

بافت بیرونی کرانچ و بافت درونی مرطوب و شکلاتی!

 کل این کاپ کیک ها 2550 کالری داره دوستان، حالا هرچندتا بهتون داد تقسیم بر تعدادشون کنین

کیک پزون خوش بگذره 🙂

 

 

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

24 Comments

  1. سلام
    رسپی جالبی بود ممنون
    فقط یه سوال داشتم : من قالبهای کوچک آلومینیومی دارم که ازشون استفاده نکردم میشه به جای قالب مخصوص مافین از اونها برای انواع مافین و کاپ کیک استفاده کرد ؟

  2. سلام تستر جون .
    من کیک کره ای وانیلی رو درست کردم با گاناش ، بعد خب قالب من 30*40 بود ، خیلی کیک لاغر شد ، اون مهم نیست ، اما گاناش !!!!!
    مال تو تو عکس خیلی شفافه ، اما مال من اینقدر شفاف نشد ، البته من از شکلات تخته ای تلخ استفاده نکردم ، احتمالا یه جای گاناش درست کردنم اشتباه بوده ، من شکلات تخته ای رو تمپر کردم ، آب که خامه داره رو ریختم ، خامه رو ریختم تو شکلات تخته ای اما یه دست حل نشد ، هر چقدرهم که همش زدم یه دست نشد 🙁 . اما خیلی خوشمزه شدا . ولی خودم احساس میکنم که گاناش قشنگ نشد ، اما اونا که خوردن چون عکس اصلیشو ندیدن همه فکر می کردن خیلی عالی شده 🙂 .
    اما بازم میگما ، مزه اش عالی بود ولی گاناشه به این شفافی و قشنگی نبود 🙁

    1. سلام خانومی، خامه خیلی سرد بوده و شکلات داغ باعث شده که خامه کمی ببره! هر چی هم بزنی درست نمیشه، باید یا کمی خامه رو گرم کنی یا شکلات رو اونقدر هم بزنی تا خنک بشه
      برای کیک هم که قالب شما دو برابر دستور بوده

  3. mersi tosteri ke zood be zood up mishi.rasti ghadima az marahele kar ax mizashti.be har hal dastet dard nakone man har chi az roo dastet pokhtam kheyli khoob shode va vaghan be karat iman daram va ba khiyale rahat dorosteshoon mikonam bazam mamnoooooon.

  4. سلام عزیزم خسته نباشی. تستر جون هروقت کاپ کیک پختم پفش آخر کار خوابید حالا میترسم دوباره درست کنم. این کاپ کیکا منو وسوسه میکنه.راستی زست پرتقال چیه؟

    1. یا زیاد هم میزنی یا دمای فرت میزون نیست
      با آزمون و خطا بدست میاد
      زست همون رنده ی پوسته مرکبات مثل لیمو و پرتقال

  5. نمیدونم قالب تارت هستش یا نه … قالبهای کوچکتر از کیک یزدی هستند و حالت کنگره ای دارند
    ضمنا اگه میشه یه مارک فر خوب و نسبتا مناسب معرفی کنید چون من از فر گازی ااصلا استفاده نمیکنم و فر برقیم هم با اینکه درجه های بالا داره ولی 190 درجه سانتیگراد به بالا رو تحمل نمیکنه چون یک بار رو 200 گذاشتم و حالا رنگش که سفید بود به زردی میزنه
    خیلی خیلی ممنون

    1. قالب مینی تارت هستش
      به دمای بالا خیلی احتیاج نداری
      توی مارک از متخصصش کمک بگیر عزیزم 🙂

  6. زست پرتقال که گفتید 1قاشق چایخئری چیه من تا حالا نشنیدم اول فکر کردم پوست پرتقاله که اشتباه تایپ شده ولی دیدیم نه دوباره هم کفتید زست پرتقال

  7. سلام خسته نباشید
    چرا کاپ کیکهای من رنگش نارنجی نشد؟ یه دست قهوه ای بود
    طعمش خیلی خوب بود ولی بافتش خیلی لطیف بود تو دست خیلی شکننده بود
    ممنونم

    1. بافتش تقریبا قهوه ای!
      بافت کاپ کیک ها چند مدله، این بافت پودری داره و تو دهن آب میشه

  8. سلام
    سوال من اینه که میشه از دستورات مافین واسه کیک استفاده کرد؟ یعنی به جای قالب مافین همه رو تو قالب بزرگ ریخت؟
    مرسی

    1. سلام دستوراتی که کاپ کیک هست رو میشه اما مافین ها نه! البته دستور برای کیک زیاده 🙂

  9. با سلام خدمت توستر عزیزم
    بسیار بسیار از سایتتون لذت بردم عالی آموزش میدین
    فقط الان توی این پست نوشتین “زست پرتقال” میخواستم بدونم “زست” چیه؟!!چون تو گوگل هم که سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

    1. عزیزم وقتی پوست مرکبات رو رنده میکنیم و برای خوش عطر کردن استفاده میکنیم بهش میگن زست

  10. من در حیرتم که چرا در یک دستور غذایی سه بار یک سوال تکراری پرسیده شده من وقتی یک دستور غذایی می خونم اگه برام سوالی پیش بیاد سراغ کامنتهای قبلی میرم تا ببینم مشابه سوال من کسی قبلا داده یا نه تعجب می کنم چرا بعضی ها اینقدر بی توجه اند

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *