دسر شکلات و آلبالو

sour cherry and chocolate dessert

یه دسر بسیار خوشمزه و خیلی خوشرنگ! اونم از رسیپی های مخصوص خودم و توی آشپزخونه ام خلق شده 🙂

مواد لازم:

آلبالو 550 گرم

شکر 200 گرم

ماست خامه ای 1 پیمانه

شکلات 60 گرم

پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری پر

پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

آب یک چهارم پیمانه

اول آلبالو رو با شکر میذاریم روی حرارت ملایم و بعضی مواقع هم میزنیم، احتیاجی نیست هسته بگیریم کم کم آلبالوها پخته میشه و یه سس غلیظ درست میشه وقتی حسابی آلبالوها له میشن توی صافی میریزیم و با پشت قاشق فشار میدیم تا فقط پوسته و هسته ی آلبالوها بمونه و سس آلبالو ازشون جدا بشه

پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و بعد روی بخار آب میذاریم تا ذوب بشه و بعد به سس آلبالو اضافه میکنیم و هم میزنیم

قالبی که میخوایم برای دسر استفاده کنیم رو خیلی خیلی کم با روغن مایع چرب میکنیم و میذاریم فریزر تا قالب خنک بشه

شکلات رو به روش تمپرینگ ذوب میکنیم و پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و هی هم میزنیم تا کاکائو حل بشه و شکلات روان باشه، شکلات رو به ماست اضافه میکنیم و هم میزنیم و یه گاناش ماستی بی نظیر داریم

گاناش ماستی و سس آلبالو رو با هم مخلوط میکنیم و یکدست شد میریزیم توی قالب، برای 4ساعت بمونه توی یخچال تا خوب ببنده!

وقتی دسر آماده شد ظرف سرو رو کمی مرطوب میکنیم، با چاقو دور دسر رو آزاد میکنیم و چون چرب شده راحت درمیاد اگه درنیومد چند ثانیه توی آب گرم میذاریم و سریع برمیگردونیم توی ظرف سرو!

میتونین جای ماست از خامه ی صبحانه استفاده کنبن اما کالریش دیگه پای خودتون! شکلاتشم تلخ باشه خیلی خوشمزه میشه

دسر زیبا و خوشرنگ آماده ست، نوش جان دوستان 🙂

 

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

17 Comments

  1. سلام
    ممنون از اینهمه خلاقیت
    دیگه سر زدن به این سایت یه عادت قشنگ شده واسم
    البته خیلی چیزها رو درست نمیکنم چون خونم پر رفت و آمد نیست و میترسم همه رو خودم بخورم و …
    یعنی واقعا میشه اینا رو درست کردوخیلی کم خورد ؟
    ولی به هر حال از دیدنشون هم لذت میبرم
    بازم ممنون

  2. وای…صبح درست میکنم.عکسشو میفرستم. میگم تا فصل آلبالو هست…چیزکیک آلبالو هم یادمون میدی!؟ و یه درخواست دیگه…یه مدل براونی هست که با آلبالو درست میشه…ترکیب کیک شکلاتی تلخ با آلبالو لطفا. ..
    ممنون

  3. من این دسر را درست کردم ولی خوب نبست پودر ان را هم اندازه داده شده ریختم اشکال کار من کجاست با تشکر فروان.

    1. یعنی شل بوده؟
      ماست خامه ای خیلی مهمه نباید آب داشته باشه
      و اینکه با قاشق های اندازه گیری باید ریخته بشه

  4. رنگش که عالیه اما امیدوارم طبق روشی که توضیح دادید دقیقاً شبیه این دسر دربیاد

  5. تستری جون ببخشید هی مزاحمت میشم عجیب رفتم تو وبلاگت.چن تا سوال داشتم.اولی اینکه وقتی البالو با شکر رو می پزیم اب اضافه نمی کنیم؟بعد من البالوی فریزی دارم میشه با اون درست کرد؟اگه با توت فرنگی درست کنیم میزان شکرش چقدر باید باشه؟بی زحمت اندازه ی ماست خامه ای رو به گرم بگو پیمونه های من استاندارد نیست.خیلی خیلی شرمنده عزیزم

    1. ﻣﺎﺳﺖ ﻳﻚ ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ ی 250 ﻣﻴﻠﻲ ﻟﻴﺘﺮﻱ
      ﺁﻟﺒﺎﻟﻮ ﻓﺮﻳﺰﺭﻱ ﻫﻢ ﺧﻮﺑﻪ و ﺑﺎ ﺷﻜﺮ ﺁﺏ ﻣﻴﻨﺪاﺯﻩ و ﺑﺎ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﻲ ﻫﻢ ﻫﻤﻴﻨﻪ

  6. تستری ممنونم عزیزم.خیلی خیلی لذیذ بود.فقط بنظرم کمی شکرش زیاد بود.راستی من از شکلات٧۶%استفاده کرددم.برا شما چن در صد بود؟

    1. ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ ﺑﻪ ﺁﻟﺒﺎﻟﻮ ﻫﻢﺑﺴﺘﮕﻲ ﺩاﺭﻩ ﺑﺮاﻱ ﻣﻦ 96 ﺩﺭﺻﺪ ﺑﻮﺩ

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *