سالاد کاپریس

Caprese salad

ریحون ، پنیر موتزارلای تازه، گوجه فرنگی قرمز و شیرین و البته یه چاقوی تیز!!! میشه یه سالاد ایتالیایی و فرش و خوشمزه و خیلی هم تابستونی 🙂

بهترین انتخاب کنار استیک یا شایدم شنیتسل و حتی میتبال و ماهی، سالاد خوشمزه و سریع آماده شو به این میگن

مواد لازم

ریحان

گوجه فرنگی

پنیر موتزارلای تازه

روغن زیتون

سرکه بالزامیک

نمک و فلفل سیاه

خب سالاده دیگه مقدار نداره که! چشمی و عشقی قاطی میکنیم

اول گوجه فرنگی و پنیر رو حلقه ای خورد میکنیم و البته نازک

ریحان رو هم برگ برگ میکنیم

توی ظرف سرو گوجه و پنیر و ریحان رو یکی در میون میچینیم، نمک و فلفل میزنیم، روش سرکه بالزامیک و روغن زیتون میریزیم

خیلی تازه و خوشمزه! حالا اگه از من میپرسین بذارین یه کوچولو تو یخچال تا مزه ها به خورد پنیر برن و یه پیشنهاد دیگه میتونین همه ی مواد رو ریز خورد کنین که اون خیلی عالیه! یا اینکه گوجه گیلاسی و موتزارلای گردالوی ریز ( که من اینجا ندیدم ) و ریحونای کوچیک انتخاب کنین و میکس کنین، خلاصه در حالت خوشمزه میشه

 

میتونین برای درسینگ سالاد از سرکه ی سیب و سس پستو و حتی سویا سس استفاده کنین اما سرکه ی بالزامیک و بعدم سرکه ی سیب چیز دیگریست

سالاد سازی خوش بگذره 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

24 Comments

  1. تستر جان شما از موتزارلای گردالو استفاده کردی؟اگه جوابت مثبته میشه بگی از کجا تهیه کردی مرسی عزیزم

  2. سلام تستر کوچیکه
    چرا اسم این سالاد شده کاپریس؟
    دلیل خاصی داره؟
    یا عشقی اسمشو گذاشتی؟
    آخه من سالاد کاپریس خوردم خود کاپریس یا همون کاپاریس هم توش بود

    1. اون کیپر منظورتونه فکر کنم
      اما این سالاد اسمش همینه تو نت به انگلیسی سرچ کنین به همین میرسین
      ترکیب پنیر و گوجه و ریحان با بالزامیک

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *