«

»

خرداد ۱۸

ترشی فلفل دلمه ای قرمز

Pickled roasted red pepper

الان که فلفل دلمه ای های رنگی و جذاب زیاد هست میشه توی رسیپی های جدید استفاده کرد

اینم یه ترشی جدید و خوشرنگ و فوق العاده خوشمزه، با طعمی دودی و ملس که تندی سرکه نمیزنه و با غذاها و ساندویچ های گوشتی و گریل شده ترکیب عالی ای میشه

مواد لازم

فلفل دلمه ای 3عدد

سرکه سیب نصف پیمانه

آب 1.5 پیمانه

شکر یک چهارم پیمانه

نمک نصف قاشق چایخوری

سیر 1 حبه

فلفل سفید و خردل نکوبیده تعدادی

 

فلفل دلمه ای ها رو چهار قسمت کنین و هسته و چیزهای اضافیش رو بگیرین

توی سینی فر بچینین طوری که پوستش روی سینی قرار بگیره

توی فر 200 درجه سانتی گراد بذارین برای 20 دقیقه یا تا جایی که پوستش حالت سوختگی بگیره و کبابی بشه، از فر بیارین بیرون و بذارین توی پلاستیک و درش رو ببندین تا بخار کنه و پوستش جدا بشه

تو این مدت مایع ترشی رو آماده میکنیم، آب و سرکه رو توی قابلمه میریزیم و وقتی جوش اومد شکر و نمک و فلفل و خردل رو اضافه میکنیم و میذاریم کنار

حالا فلفل ها رو به راحتی پوست میکنیم

فلفل های آماده شده رو توی مایعی که آماده کردیم میذاریم و اون رو روی حرارت میذاریم تا 5 دقیقه بجوشه

بعد حرارت رو خاموش میکنیم و میذاریم توی قابلمه سرد بشه و بعد فلفل ها رو توی شیشه میچینیم و از آب و سرکه روش میریزیم تا کاملا پر بشه

بعد از 1 روز میتونین مصرف کنین خیلی خوشمزه اس و در کنار غذاهای گوشتی و گریل شده فوق العاده است

ترشی های خوشمزتون رو آماده کنین تا باهاش یه ساندویچ تک و عالی هم درست کنیم :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments on “ترشی فلفل دلمه ای قرمز

  1. ووووووووی چقده عالی…دهنم آب افتاد…ولی نه فلفل سفید نه دونه خردل اینجا نیست :(

    • ای بابا خواهر بی تعارف بگو بفرستم برات
      میتونی با فلفل سیاه درست کنی یا اسپایسی که خودت دوست داری

  2. به به باید عطرش فوق العاده باشه کاملا مشخصه.در مورد شف طیبه موضوع اینه که خیلی وقته ازش خبری نیست میترسم براش اتفاقی افتاده باشه اخه میدونی که بوشهریه خب اونجام زلزله اومد

  3. http://0.gravatar.com/avatar/63ff920e985fc9836dae8b62abb82876?s=68&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D68&r=Gmaryamhomayoun on said:

    وااای من عاشق طعم دوی ام خیلی خوشمزه به نظر میاد من که حتمااااااااا میدرستمش مررررسی بووووس

  4. http://0.gravatar.com/avatar/63ff920e985fc9836dae8b62abb82876?s=68&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D68&r=Gmaryamhomayoun on said:

    راستی یه سوال شما میدونید چطور میشه این فلفل هارو خشک کرد و پودر پاپریکا درست کرد ممنون میشم راهنماییم کنید

  5. http://0.gravatar.com/avatar/63ff920e985fc9836dae8b62abb82876?s=68&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D68&r=Gmaryamhomayoun on said:

    ممنووووونممم عزیزم مرسی مرسی بوووسسسسس

  6. سلام
    یه سوال؟
    میخوام این ترشی رو درست کنم اما نمیدونم خانوادم ازش خوششون بیاد یا نه؟
    خواستم از شما بپرسم که این ترشی جوری هست که بیشتر افراد ازشون خوششون بیاد یا نه؟ چون پدرم خیلی از فلفل دلمه ای خوشش نمیاد یعنی فک کنم معده اش رو اذیت میکنه
    و یه سوال دیگه حتما باید فلفل قرمز باشه؟ یا باتمام رنگهاش میشه این ترشی رو درست کرد؟
    از سایت جالبتون ممنون

    • خانومی باید از طعم فلفل خوشتون بیاد و اینکه با رنگهای دیگه هم میشه اما عطر فلفل دلمه ای چیز دیگه ایه :)

  7. سلام ببخشید سیر رو کی استفاده میکنیم؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

19,447 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>