کرم کیک کاراملی ( Caramel cream cake )

سلام دوست جونیا بعد از یه مدت بازم اومدم !!! دلم واسه اینجا تنگیده بودااا

بازم آبان شد!!! پر از خاطره های خوب و اتفاقای قشنگ واسه من!

این کیک رو هم برای همین گذاشتم

 

تازه اینم بگم که رسیپیش کاملا از تستر کوچیکه میباشد! و خیلی خوشمزه نیز میباشد!!! از اونجایی که من و همسری یه مدته رفتیم تو کار کارامل! این کیک کلا همه چیش کاراملی شده!!!

 

مواد لازم کیک:

تخم مرغ 2 عدد

کره 50 گره

شکر 2/1  پیمانه و 5 قاشق غذاخوری

شیر 2/1 پیمانه

آرد 1و3/1 پیمانه

بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

دارچین 2/1 قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

 

مواد لازم کرم کیک:

شیر 2 پیمانه

آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری پر

دلسه دلچه 3/2 قوطی …. طرز تهیه دلسه دلچه این لینک!

پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

 

اول برای کیک کارامل درست میکنیم! 5 قاشق شکر رو با 4 قاشق آب میذاریم روی حرارت بدون هم زدن! فقط گاهی ظرف رو تکون میدیم وقتی کارامل شد کف ظرف رو توی آب سرد میزنیم تا خنک بشه و کارامل نسوزه! نصف قاشق از کره رو میریزیم توی کارامل و هم میزنیم! وقتی از حرارت افتاد شیر رو اضافه میکنیم! اگه کارامل خیلی داغ باشه شیر میبره و کلش رو باید بریزین دور!

اگه شیر با کارامل حل نشد یه کوچولو بذارین روی بخار اب تا کارامل توی شیر حل بشه!

حالا کارامل رو میذاریم خنک بشه

آرد و بیکینگ پودر و دارچین و نمک رو سه بار الک میکنیم

فر رو روی 175 درجه میذاریم و قالب رو چرب میکنیم و بعدم ارد پاشی! من قالب 20 سانتی گرد استفاده کردم

کره رو با شکر خوب میزنیم تا پف کنه و کرمی بشه!

تخم مرغا رو دونه دونه اضافه کنیم و هر کدوم رو 2 3 دقیقه میزنیم

3/1 از آرد رو مخلوط کرده بعد نصف کارامل رو که با شیر مخلوط کردیم میریزیم، دوباره 3/1 از آرد و بعد مابقی کارامل! و در آخر باقی آرد رو میریزیم و مخلوط میکنیم

فقط در حد مخلوط شدن نه بیشتر!!!

مایه ی کیک رو میریزیم توی قالب و میذاریم توی فر تا بپزه!

تقریبا 40 دقیقه طول میکشه اما شما طبق فر خودتون بعد از 35 دقیقه تستش کنین

 

تا کیک بپزه کرم کیک رو آماده میکنیم

پودر ژلاتین رو روی 4/1 پیمانه آب سرد میریزیم و به روش بن ماری میذاریم ذوب بشه

شیر رو با آرد ذرت مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه!

از فرنی کمی شلتر!

بعد دلسه دلچه رو اضافه میکنیم و دوباره روی حرارت میذاریم تا کمی غلیظتر بشه

از روی حرارت برداشته و ژلاتین ذوب شده رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم خنک بشه توی دمای محیط! نباید رویه ببنده که البته تو شرایط عادی این کرم نمیبنده!!!

 

کیک رو از فر در میاریم و روی توری خنکش میکنیم ( از این مراحل عکس ندارم نمیدونم چرا؟!!  )

قالبش رو میشوریم و سلفون میکشیم

از کرم کیک به اندازه ی 1 سانت توش میریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده!

کیک رو از وسط نصف میکنیم

نصف کیک رو توی قالب روی کرم بسته شده میذاریم میشه یه کوچولو از دور کیک رو برید تا راحت توی قالب بره و دورش رو هم کرم بریزیم

کمی بیشتر از نصف کرم باقی مونده رو میریزیم روی کیک! دور کیک و روش کامل کرم باشه!

میذاریم یخچال تا ببنده!

آخرین مرحله نصفه ی دیگه کیک رو روش میذاریم و باقی کرم رو روی کیک میریزیم ،اول اطرافشو بعدم روش!

کرم کیک رو میذاریم برای 4 تا 5 ساعت توی یخچال!

بعد از 5 ساعت توی ظرف سرو برمیگردونیم و سلفون رو ازش جدا میکنیم!

من با دلسه دلچه و شکلات چیپسی تزیینش کردم، بی نهایت طعم و بوی کارامل داره!

 

تقریبا برای 7 تا 8 نفر هم مناسبه! چون سنگینه و یه برش ازش سیر میکنه! تازه بافت کیک هم خیلی خوب و نرمه و با کرم خیلی مطلوب تر شده!

این رسیپی به اسم تتر کوچیکه باید ثبت بشه!!! اما کجا؟!!

امیدوارم درست کنین و لذت ببرین و واسه ما دعا کنین Flower

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

14 Comments

  1. سلام و با تشکر از شما من این کیک رو درست کردم اما کرم کیک مال من تیره تر بود برای دسله دلچه هم به روش دوم درست کردم.لطفا راهنمایی کنید

  2. سه ساعت ونیم گذاشتمش داخل قابلمه که بپزه غیر از اون من خودم از مزه ش زیاد خوشم نیومد اما بقیه توی خونه دوس داشتن. کلا از مزه ی دلسه دلچه خوشم نیومد.اما باید بگم که کیک تولد رو قبلا درست کردم و عالی شد باید تشکر میکردم اما متاسفانه فراموش کردم.ممنون که جواب دادید

  3. سلام خانم گل,اعصابم حسابی خورد شد,دست به کار شدم و توی قالب مربع 20 سانتی این کیک را درست کردم…اما… مایع کیک خیلی سفت بود,زیاد پف نکرد و نازک شد…بعدش هم آرد ذرت یا نشاسته ذرت؟…کرمی ک گفتید بر اثر آرد ذرت خیلی زبر شد و مقدارش حتی برای اون کیک نازک کم بود…میخواستم بدونم آیا مایع کیک باید سفت باشه؟…آیا چون توی قالب مربع درست کردم نازک شد و کرمش هم کم اومد؟….کیکم خراب شد…)-: د

    1. سلام خانومی
      قالب ١٨ گرد مناسبه که میبینین خیلی مرتفع نیست
      کرم هم دلسه داره و مقدارش کم نیست شاید در اندازه گیری اشتباهی شده

  4. سلام من این کیک رو درست کردم واقعا فکر نمیکردم کاراملی کردن شکر اینقدر مزه رو تغییر میده برام خیلی عجیب بود و چقدر هم مزه اش متفاوت و خوشمزه شد با اینکه ارد کمی هم داشت به اندازه بند انگشت اشاره یه خورده بیشتر پف کرد! در کل خواستم ازتون تشکر کنم .البته کارامل رو دفعه اول خراب کردم دور ظرفم مثل نبات بلوری شد وسطش هم آبنباتی شد اما دفعه دوم خوب درستش کردم لمش دستم اومد اینکه اصلا نباید هم بخوره شعله ملایم ووقتی با قاشق امتحانش میکردم کش دار شده بود.الان هم میخوام برم سراغ کرم امیدوارم اونم خوب بشه و به نتیجه نهایی خوبی برسم

  5. سلام خسته نباشید خیلی کیکتون زیبا شده.من یه سوال داشتم میخواستم بدونم میتونم اول کرم کارامل آماده رو یعنی همون پودرای بازاری رو آماده کنم توی قالب بریزم بذارم ببنده بعد کرمی که شما گفتید رو بریزم روش دوباره بذارم کرم ببنده بعد کیک رو بذارم روش و بقیه مراحل که خودتون گفتید؟

  6. ببخشید گلم مواد کرم حتما باید داخل یخچال بره که سفت بشه؟یعنی نمیشه ازش برای لایه کشی کیک استفاده کرد؟

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *