کرم پای توت فرنگی

Strawberry cream pie

خود توت فرنگی خوردنش خیلی لذت بخشه حالا اگه یه دسر کرمی داشته باشیم با عطر و طعم توت فرنگی که دیگه عالیه!

این دسرها با پایه ی کراست و فیلینگ های متنوع و خوش رنگ هم شیک هستن و هم کرمی و خوشمزه و به خوبی هم برش میخورن و سرو میشن

مواد لازم:

بیسکوییت کرم دار 120 گرم

کره 50 گرم

شکلات 50 گرم

پوره توت فرنگی سه چهارم پیمانه

پنیر ماسکارپونه 120 گرم

خامه ی فرم گرفته 200 گرم

پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری

آب سرد یک چهارم پیمانه

شکر 6 قاشق سوپخوری

بیسکوییت و شکلات و کره ی ذوب شده رو میریزیم تو غذاساز تا کراست دسر درست بشه، یا میشه بیسکوییت و شکلات رو توی زیپ لاک ریخت و با وردنه کوبید روش تا حرصامون خالی بشه 😀

بعد کره ی ذوب شده رو بهش اضافه میکنیم

کف قابلمه رو فویل یا سلفون میکشیم یا قالب کمربندی استفاده میکنیم سایز 20 سانتی مناسبه

کراست رو با دست به کف و دیواره کاملا پرس میکنیم و میذاریم فریزر تا ببنده

خامه رو فرم میدیم و آماده میکنیم از این دستور >>> http://www.toster.ir/?p=1094

ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و وقتی اسفنجی شد روی بخار آب میذاریم تا ذوب بشه و شفاف

پنیر رو با شکر میزنیم تا یکدست بشه بعد خامه رو اضافه میکنیم، همیشه پنیر خامه ای قبل کار باید توی محیط خونه باشه تا بعدا بافت یکدستی بده اگه سرد باشه دون دون میشه که جالب نیست

میتونین از هر پنیر خامه ای که دوست دارین استفاده کنین پنیر لبنه هم عالی میشه، اگه پنیر دوست نداشتین کلا خامه ی فرم گرفته استفاده کنین اما با پنیر چیز دیگریست!

بعد از خامه پوره ی توت فرنگی و ژلاتین ذوب شده رو اضافه میکنیم و فیلینگ صورتی دسر آماده میشه، میریزیمش روی کراست و میره توی یخچال برای 4 ساعت تا دسر بببنده و عالی بشه

روش رو با میوه ی تازه ی توت فرنگی تزیین میکنیم، خیلی عالی برش میخوره که البته عکسش از توی دوربین پاک شده 🙁

طعم و عطر بی نظیر و شادابی داره و توی عصرای بهاری تابستونی خیلی میچسبه، این دسرها سخت نیست و به راحتی میشه آماده اش کرد

دسرای خوشگلی داشته باشین  🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

18 Comments

  1. خیلی عالی و خوشمزه مثل همه دستورای خوب دیگت عزیزم حتما با اینکه همسری توت فرنگی دوست نداره درستش میکنم بهش میاد عالی باشه حیف که میخوام پس فردا برم سفر و تا 2 هفته نیستم که دستورات جدیدتو بگیرم عزیزم واقعا خسته نباشید
    و خیلی ممنون که عکس میذاری

  2. سلام من تازه عضو شدم یعنی به عبارت بهتر تازه شما رو پیدا کردم….یک خواهش جدی و مهم دارم میشه طرز تهیه مرغ سوخاری مثله سوخاری های رستورانها رو هم اموزش بدید..من هر مدلی که درست میکنم شوهرم میگه خوشمزه است اما مثله بیرون نمیشه……میشه این مورد رو هم آموزش بدید؟؟؟؟ممنون میشم

  3. سلام خوب هستین؟خست نباشین یه سوال داشتم از پست های قبلی یعنی خیلی قبل
    من دسر کدو حلوایی رو درس کردم مال من رویه وسطی سفت نبود یه کم شل بود رنگشم از مال شما خیلی تیره تر بود
    مال مام مثل مال من نرم میشه یا مثل کیک میشه؟ممنون میشم اگه جواب بدین

    1. سلام خانومی
      اگه شل بوده حتما پوره کدو شل و آبکی بوده و رنگش به رنگ کدو مربوط میشه
      اصلا شل نمیشه اما بافت کیک هم نداره بافتش مثل دسر و ژله میمونه

  4. من دارم فکر میکنم ، قبلا اینجا اومدم ؟ نیومدم ؟ خونه ی جدیدو تبریک گفتم ؟ نگفتم ؟ عجبا … به هر حال مبارک باشه تستر جون ، مثل همیشه چیزای خوشمزه … این یکی خیلی چشمک میزنه ، حتما باید تست بشه … ممنون دوستم .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *