قهوه عسلی ( honey espresso macchiato )

طعم این قهوه خیلی تند و عسلیه! اما آرامش زیادی داره

خیلیم ساده درست میشه و به نظرم خیلی شیکه! Brown Hair

 

برای دو تا فنجون قهوه عسلی:

نصف لیوان قهوه ی دلخواهتون رو بدون شیر و شکر درست کنین البته از اسپرسو استفاده کنین که عالیه، نصف لیوان شیر رو هم بذارین بجوشه و بعد با این کف سازای دستی یا از میکسر قلمی و اگه اونم نبود با همزن دستی سطحش رو هم بزنین تا کف ایجاد بشه، کم نزنین که کف از بین بره!

توی دوتا قهوه خوری که به نظرم شیشه ایی باشه بهتره! 1 قاشق عسل بریزین ( اگه کم شیرین میخورین کمتر ) بعد آروم قهوه داغ رو بریزین! حالا با یه قاشق از کف شیر رو روش بدین تا قهوه خوریتون پر بشه به همین راحتی! روش رو هم با کمی پودر قهوه تزیین کنین

 

بی نهایت دلپذیره! البته توی اوریجینالش کف شیر رو کمتر از لبه ی قهوه خوری میریزین و کمی خالی میمونه اما به نظرم این جوری کمی تندیش کم میشه!

 

برای روزای پاییزیی که داره میاد عالیه

 

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar

4 Comments

    1. وقتی شروع به زدن میکنی یه کف سبک میشه و وقتی ادامه بدی کف سنگین میشه که مثل عکسه و راحت روی فنجون میمونه! 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *