پیتزا مخلوط

آشپزی امروز تستر کوچیکه پیتزا مخلوط !!! ، ایندفه خودم از خودم تعریف میکنم چون واقعا خوشمزه شده بود، من و همسر جونی تا جایی که تونستیم خوردیم

اول بگم این مواد به اندازه ی دوتا پیتزاس اما من توی یه ظرف پیرکس گرد به قطر تقریبا 30 cm درست کردم که خیلی پر و پیمون شد

حالا مواد اولیه برای خمیرش که واقعا تک شد:

3.5 فنجان آرد

1.5 فنجان آب ولرم

1 قاشق غذاخوری مایه خمیر

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع

1 قاشق چایخوری سرخالی نمک

1 قاشق مربا خوری شکر (برای مایه خمیر)

 

اول مایه خمیر رو با شکر و 1 فنجان آب ولرم میذاریم نیم ساعت بمونه تا عمل بیاد ، بعد با آرد و نمک و روغن زیتون و مابقی آب مخلوط میکنیم تا یه خمیر لطیفی بدست بیاد بسته به نوع آرد ، میزان آردتون 1 قاشق کم و زیاد میشه.

بذارین 1 ساعت خمیرتون استراحت کنه تا حجمش 2 برابر بشه ، حالا خمیر آماده شد

حالا موادی که روی پیتزا استفاده کردم:

 

2 عدد سوسیس بلغاری

2 عدد گوجه فرنگی متوسط

1 عدد فلفل دلمه ای

نصف بسته قارچ

1 بسته ی 200 gr  پنیر پیتزا رنده شده

پودر اوریگانو

پودر سیر

سس کچاپ

 

اول کف پیرکس رو چرب میکنیم بعد خمیر رو کامل توش باز میکنیم ، روی خمیر رو مقداری سس کچاپ میزنیم بعد کمی پودر اوریگانو و پودر سیر میپاشیم بعد مقداری از پنیر رو روی خمیر میریزیم.

گوجه فرنگی و فلفل و قارچ و سوسیس رو خورد میکنیم و روی خمیر اضافه میکنیم ، مقداری پودر اوریگانو میپاشیم و و در آخر پنیر رو اضافه میکنیم. میتونیم مقداری فلفل دلمه ای رو روی پنیر بریزیم ، فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم میکنیم ، تقریبا 12 تا 15 دقیقه طول میکشه تا آماده بشه البته مال من 20 دقیقه شد چون خیلی زیاد بود

 

اما عجب پیتزایی بود ، حتما امتحان کنین

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar

4 Comments

  1. با تشکر از سایت واقعا مفیدتون , سوالی داشتم شما خمیری که خودتون درست کردید را با مواد روی آن همزمان توی فر گذاشتین یعنی خمیر به تنهایی احتیاج به پخت نداره؟ همه مواد باهم وهمزمان میپزه؟ از توجهتون خیلی خیلی ممنونم

  2. سلام من توی اشپزی حرفه ای نیستم میشه راهنمایی کنین بگین چرا خمیر پیتزای من مثل بیسکویت خشک وسفت شد من توی فر یه پیاله اب هم گذاشتم خمیر هم خمیر اماده استفاده کردم خیلی ممنون

    1. ﺧﻤﻴﺮ ﺁﻣﺎﺩﻩ اﻳﻦ ﻣﺸﻜﻞ ﺭﻭ ﺩاﺭﻩ اﻣﺎ ﺣﺮاﺭﺕ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎﻻ و ﺩاﻍ ﺑﺎﺷﻪ

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *