کیک لیمویی

Lemon cake

از اونجایی که من عطر و طعم لیمو رو خیلی دوست دارم، این هم سومین کیک لیمویی هستش که توی سایت داریم

این کیک لیمویی خوشمزه رو با خامه و کرد لیمو تزیین میکنیم

مواد لازم

روغن مایع دو سوم پیمانه

شکر 1.5 پیمانه

تخم مرغ 3عدد

رنده ی پوست لیمو ترش 1قاشق سوپخوری

آب لیمو ترش دو سوم پیمانه

ماست سه چهارم پیمانه

آرد 2 پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین سه چهارم قاشق چایخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

 

برای تزیین کیک

کمی شربت غلیظ لیمویی

خامه ی فرم گرفته

کرد لیموترش

پاستیل لیمویی

 

فر رو روی 175 درجه میذاریم

قالب رو با کره چرب میکنیم و کفش رو کاغذ روغنی میندازیم، سایز قالب کمربندی و 25سانتی و یا دو تا قالب 20 سانتی!

آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با هم 3بار الک میکنیم

روغن و شکر رو کمی با همزن برقی میزنیم حدود 3 دقیقه،بعد هر تخم مرغ رو که اضافه میکنیم 3 دقیقه خوب میزنیم و به همراه تخم مرغ ها زست لیموترش رو هم اضافه میکنیم

آب لیمو رو اضافه میکنیم و 1 دقیقه میزنیم

آرد رو در 3 قسمت و ماست رو لابه لاش توی 2 قسمت به مایه ی کیک اضافه میکنیم و فقط فولد میکنیم و دیگه از همزن استفاده نمیکنیم

من برای اینکه خیلی لیمویی بشه کمی از رنگ زرد به مواد زدم اما لزومی نداره

مایه ی کیک رو میریزیم توی قالب و میذاریم توی فر تا بپزه! چون قالب من بزرگ بود 25دقیقه ای آماده شد

از فر که درآوردیم روی توری میذاریم و بعد از 10 دقیقه از قالب برش میگردونیم باز روی توری تا کامل سرد بشه

کمی شربت غلیظ لیمویی آماده میکنیم

خامه ی فرم گرفته رو از اینجا آماده میکنیم >>>  http://www.toster.ir/?p=1094

کرد لیمویی رو هم از پست قبل آماده میکنیم >>>  http://www.toster.ir/?p=1849

پاستیل لیمویی رو هم میخریم

میریم سراغ تزیین کیکمون! البته یه تزیین فوری و نه چندان حرفه ای!

روی ظرف سرو برای اینکه اطرافش کثیف کاری نشه کاغذ میذاریم و برای اینکه کیک حرکت نکنه وسطش یه قاشق خامه میذاریم

کیک رو روی ظرف میذاریم و روش اگه گنبدیه یا نا صافه میبریم و بعد با شربت لیمویی کیک رو مرطوب میکنیم

یه لایه ی نازک روی کیک خامه میکشیم و برای نیم ساعت میذاریم یخچال تا خوب سرد بشه و لایه ی بعدی صاف و تمیز دربیاد

از یخچال درمیاریم و یه لایه ی دیگه خامه میذاریم و خوب صاف میکنیم، از قیف و ماسوره ی ساده استفاده میکنیم و روی کیک رو آماده میکنیم و در واقع یه شیارایی درست کردم که کرد لیمو رو بریزم

حالا کرد لیمویی رو میریزیم و پاستیلای خوشگل رو روش میذاریم، تقریبا 3 تا 4 ساعت بذارین بمونه تا خوب مزه ها باهم یکی بشن

طعم قوی و ملس لیمویی کرد با شیرینی کیک و خامه عالیه

این مقدار کیک 12 نفر رو حسابی جواب میده و توی یه عصر دلپذیر با دوستان با چای خوش عطر عالیه

 

کیک پزون خوش بگذره 🙂

 

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

16 Comments

  1. واااااااااااااای چقده من اینجا نیومدم
    سلام عزیزم
    خوبی؟
    منو ببخش چون همیشه از روی ریدر متوجه میشم کی آپ شده میرم پیشش و متاسفانه ریدر سایت رو قبول نمیکنه دیگه شرمنده ببخشید

    من عاشق کیک لیمویی هستم عالیه بوی خوبی میده

    نوش جانتون عزیزم

    پیش منم بیا

  2. سلام تستری جوووووووووونم ممنون که اینهمه دستورای عالی میذاری .یه سوال این کیک ترشه ؟چون مقدارآبلیموش زیاده میپرسم.میخوام درست کنم تا لیموی تازه هست.مرسی گلم

  3. سلام تستری عزیز.من کیک لیمو رو درست کردم.اما مایع کیک با همه اون اندازه هایی که رعایت کرده بودم شل تر از معمول بقیه کیک ها شد و وپختش هم طولانی شد ودر نهایت هم کیک کمی مرطوب دراومد.به نظر شما اشکال کارم کجا بود؟میشه مقدار ماست راکمتر کرد مثلا 1/3 پیمانه؟اصلا ماست را برای چه منظوری به مواد اضافه می کنیم؟ممنون از این همه دستورای متنوع کیک

    1. ماست برای هم مایع کیکه هم پوک شدنش حتما یه جا مقدار جابه جا شده اصلا کیک مرطوبی نیست

  4. سلام مجدد تستری عزیز .ممنون از پاسخ گویی شما.در دستور قبلی کیک لیمویی شما شیر 1/2 پیمانه و اب لیمو ترش 3 ق غ و 2 تخم مرغ در نظر گرفته شده اما در این دستور ماست 3/4 پیمانه و اب لیمو ترش 2/3 پیمانه و 3 تخم مرغ است البته هر دو با 2 پیمانه ارد.فکر نمی کنید مقدار حجم مایعات(ماست و اب لیمو ترش) در دستور جدید زیاد است؟ با عرض پوزش ایا در تایپ دستور کیک اشتباهی رخ نداده است؟خیلی ممنونم اگه پاسخ بدهید

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *