کرد لیمویی

( lemon curd )

کرد، در واقع مشابه مربا یا مارمالاد هستش که با آب میوه و زرده تخم مرغ و زست همون میوه آماده میشه که برخی اوقات کره هم بهش اضافه میشه! و فکر میکنم اصلیتش ماله انگلیس هست. حالا کرد لیمو یه طعم قوی و بسیار خوشمزه داره

میشه با انواع نون های فانتزی با چای مصرفش کرد یا توی انواع شیرینی و پای و کیک به عنوان فیلینگ استفاده کرد خلاصه که خیلی استفاده داره!

مواد لازم

زرده تخم مرغ 4عدد

شکر نصف پیمانه

زست لیمو 4/1 پیمانه ( همون رنده ی پوست لیمو )

آب لیمو ترش 3/1 پیمانه

نمک 8/1 قاشق چایخوری

کره 6 قاشق غذاخوری

کتری رو میذاریم روی حرارت تا بجوشه، زرده تخم مرغ + شکر + زست لیمو + آب لیمو روی توی کاسه میریزیم و میذاریم روی بخار آب و با همزن دستی همش میزنیم

کم کم یه کرم سبک بهون میده اگه هم نزنیم املت بهمون میده!

این کار رو برای 7 تا 10 دقیقه انجام میدیم تا هم زرده بپزی و هم کرم عالیمون شکل بگیره

بعد از این مدت از روی بخار آب برداشته و یک قاشق کره رو اضافه میکنیم و خوب ویسک میکنیم تا کامل حل بشه و بعد قاشق بعدی رو اضافه میکنیم تا کره تموت بشه

برای اینکه کرم صاف و یکدستی داشته باشیم کل کرم رو از صافی عبور میدیم

الان دیگه کرممون غلیظتر شده، دقیقا چسبیده به سطحش سلفون میکشیم تا رویه نبنده و خنک بشه

هر چی سردتر بشه بافت سفت تری بهمون میده

با این مقدار مواد 1 پیمانه کرد لیمو خواهیم داشت

من برای این کیک لیمویی بی نظیر استفاده اش کردم که به زودی پستش رو میذارم

خوش بگذره 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

14 Comments

  1. toster jan salam.man chand vaghti hast ke be sitet sar mizanam va chandta az recipehato emtehan kardam vaghan khoob o aali shode azin babat kheyli mamnoonam ke vojdane kari dari.faghat ye kocholoo kameltar toozih bedi ke dige harf nadari makhsoosan dar morede cake ha.omidvaram movafaghtar az hamishe bashi.

  2. سلام عزیزم…من تازه با سایتتون اشنا شدم و عاشقش شدم
    مخصوصا این کیکه که بدجوری منو وسوسه کرده…خیلی خوشگل و خوش اب و رنگ شده
    مرسی که تجربیاتتو با ما درمیون میزاری تستر جونی هنرمند 😀 😛

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *