حلوای سه آرد مجلسی

اینم یه پست با حال و هوای این روزا! البته این مال ماه رمضونه! اون موقع درست کرده بودم تا الان که قسمتش شد! این حلوا رو از مجله هنرآشپزی درست کردم خیلی خوش طعم و نرم بود! Yatta

البته توصیه میکنم نصف مواد رو درست کنین! البته که من گذاشتم تو فریزر برای موقع های بی حلوایی!!!

 

مواد لازم:

آرد سفید 125 گرم (1 پیمانه سرخالی )

آرد برنج 125 گرم ( 4/3 پیمانه )

آرد نخودچی 125 گرم (1 پیمانه سر پر )

روغن مایع 200 گرم

شکر 3 پیمانه

آب 3 پیمانه

گلاب 2/1 پیمانه

محلول زعفران 3 قاشق غذاخوری

کره 25 گرم

بادوم یا پسته هم برای تزیین

 

برای شربت حلوا آب و شکر رو میریزیم تو قابلمه میذاریم روی حرارت تا شکر حل بشه و جوش بیاد! بعد جوشیدن گلاب و زعفرای رو اضافه میکنیم و یکی دو جوش که زد حرارت رو خاموش میکنیم

اول آرد سفید رو الک کرده  و روی حرارت ملایمتفتش میدیم تا بوی خامیه آرد بره و یکم رنگش عوض بشه! تقریبا 10 تا 15 دقیقه طول میکشه

بعد آرد برنج رو توش الک میکنیم و با هم زدن مداوم میذاریم تا اونم تغییر رنگ بده!

حالا آرد نخودچی رو توش الک میکنیم و سریع هم میزنیم! آرد نخودچی حساسه و ممکنه بسوزه! یکم دیگه که تفت خورد روغن مایع رو اضافه میکنیم و بعد کره!

یه قاشق از شربت رو بردارین و یکم از مایه ی حلوا رو بریزین توش رنگش اگه مناسب بود و دوست داشتین شروع میکنیم شربتی که ولرم! شده رو اضافه میکنیم

کم کم میریزیم و هم میزنیم! بهتره دستکش آشپزخونه رو دستتون کنین تا گرماش اذیتتون نکنه

کل شربت رو بریزین و تقریبا یه حلوای شل دارین

روی حرارت متوسط هم بزنین تا حلوا از دیواره ها جمع بشه و دیگه به دیواره نچسبه

اما خودش هنوز یکم شل باشه و چسبناک!

زیاد سفت خشک برش ندارین چون طعمشو عوض میکنه!

یعنی با کفگیر که برمیدارین شل بریزه و بچسبه!

داغ داغ توی ظرف میریزیم، خنک که شدبا پسته یا بادوم تزیین میکنیم

 

این حلوا از حلوای معمولی خیلی خوشمزه تره!   عمرا نمیتونین نخورین ازش!

 

 

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar

6 Comments

  1. سلام خسته نباشید من این حلوا درست کردم خیلی خوشمزه بود فقط رنگش مثل مال حلوای شما قهوه ای پررنگ نشد می خواستم بدونم موقعی که روغن ریختید هم تفت دادید یا باید قبل روغن ریختن تفت داد تا این رنگی بشه

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *