چیز کیک توت فرنگی (nobaked strawberry cheesecake )

خب اینم یه پست توت فرنگی اییه دیگه! این اولین چیز کیکیه که تا حالا درستیدم و کاملا دوسش میداشتم!!!

البته قدیما یه دونه درستیدم که خیلی رسیپیه بدی بود!!!

 

 

مواد لازم

کراست:

بیسکوییت پتی بور 125 گرم

کره 60 گرم

 

فیلینگ:

پنیر خامه ایی 200 گرم (کی*بی یا کا*له )

خامه 200 گرم

شکر 2 قاشق سوپخوری

پودر ژله ی توت فرنگی 2/1 بسته (50 گرم)

آب جوش 3/1 پیمانه

توت فرنگی پوره شده 50 گرم

 

تاپینگ:

150 گرم توت فرنگی اسلایس شده

پودر ژله ی توت فرنگی 2/1 بسته

آب جوش 3/1 پیمانه

 

اول کراست رو آماده میکنیم، بیسکوییت رو پودرش میکنیم و کره ی نرم شده رو توش میریزیم و هم میزنیم و کف قالب پرسش میکنیم و نیم ساعت میذاریم یخچال

 

قالب من 15*13 بود! قالب یا کمربندی باشه یا با یه فویل کاملا بپوشونیدش طوری که از اطراف دیواره آویزون بشه

 

حالا برای فیلینگ پودر ژله رو با آب جوش حل میکنیم و میذاریم خنک بشه

پنیرخامه و خامه و شکر رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه

بعد توت فرنگی رو که پوره کردیم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم

ژله که خنک شده هم اضافه میکنیم و مخلوطش میکنیم

 

مواد فیلینگ رو روی کراست میریزیم و میذاریم حدود 4 ساعت توی یخچال باشه تا ببنده!

 

و در آخر برای تاپینگ پودر ژله رو توی آب جوش حل میکنیم و میذاریم خنک بشه

اسلایسای توت فرنگی رو روی مواد فیلینگ که حالا خوب سرما دیده و سفت شده میچینیم و مایه ی ژله رو که خنک شده روش میدیم و 1 ساعت دیگه هم میذاریم توی یخچال!

 

به نظرم دیگه تزیین نمیخواد و خوشمله!

تقریبا برای 6 نفر کاملا اندازه اس!

 

تستری نوشت: دوستایی که دوست دارن ما کاراشونو ببینیم عکسای خوشملشونو بفرستن واسمون

 

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

12 Comments

  1. man ye kam tot farangi vase marhale dovomesh dashtam ta marhale dovom amade kardam raftam vase marhale akharesh tot farangi be kharam har chi gashtam goftan do roz nemiad,kompote gilas kharidam nesfesho gilas bezaram nesfe dgash ro hooloo nemidunam chetor mishe

  2. سلام عزیزم بینهایت قشنگ شده
    خانمی الان فصل توت فرنگی نیست با چه میوه ای که مال این فصل باشه میشه درست کرد که هم چیزکیک بشه هم خوشمزه

    1. ﻣﻴﺘﻮﻧﻲ ﺑﺎ ﻟﻴﻤﻮ ﻳﺎ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﻭﺣﺘﻲ ﻛﺪﻭ ﺣﻠﻮاﻳﻲ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻨﻴﻦ ﺑﻪ ﺯﻭﺩﻱ ﻃﻌﻤﻬﺎﻱ ﺟﺪﻳﺪ ﺭﻭ ﻣﻴﺬاﺭﻡ

  3. سلام ،من این چیز کیک و امروز درست کردم به نظر خوب می رسه ولی حواسم نبود فقط کف قالب را با الومینیوم پوشوندم اطرافش را نپوشاندم
    به نظرتون چی کار کنم خوب در بیاد و. خراب نشه ؟؟؟ :((((((((((
    قلبمم کمربندیه
    یه راهکار بهم نشون بدین خواهش می کنم
    مهمونای مهمی داریم :(((((

  4. سلام پوره توتفرنگی چجوری درست کنم ؟ ایا اب نمیندازه موادمو شل کن باعث بشه سفت نشه؟ و اینکه بجای خامه از خامه قنادی میتونم استفاده کنم؟

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *