کاپ کیک سیب با آیسینگ توت فرنگی

Apple cupcake with strawberry glaze

بعد از تاخیر زیاد اومدم و فعلا این کاپ کیک خوشمزه رو داشته باشین تا یه سامونی به سایتمون بدم 🙂

این کاپ کیک خیلی خوشمزه و بهاریه و برای عصرونه خیلی انتخاب خوبیه! عطر سیب و دارچین که همیشه عالیه، حالا با گلیز یا همون لعاب توت فرنگی چه شود

مواد لازم کاپ کیک

کره 100 گرم

شکر 4/1 پیمانه

تخم مرغ 1عدد

وانیل 4/1 قاشق چایخوری

شیر 1 پیمانه

آرد 2 پیمانه

بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری

دارچین 2/1 قاشق چایخوری

نمک 4/1 قاشق چایخوری

سیب خورد شده 1 پیمانه

 

توی قالب کاپ کیک کپسول میذاریم یا کمی چرب میکنیم

آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم 3بار الک میکنیم

سیب های خورد شده رو با دارچین مخلوط میکنیم

فر رو روی 180 درجه میذاریم تا گرم بشه

کره و شکر رو با همزن خوب میزنیم تا کرمی بشه، تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و 3 دقیقه میزنیم

یک سوم از آرد رو اضافه میکنیم و فولد میکنیم وقتی یکدست شد نصف شیر رو میریزیم و دوباره آرد و بعد شیر تا تموم بشه

سیب رو با مواد مخلوط میکنیم و مایه ی کیک رو توی 12تا خونه ی قالب کاپ کیک تقسیم میکنیم و میذاریم توی فر به مدت 20 دقیقه

مواد لازم گلیز

پودر قند 1پیمانه

پوره توت فرنگی 4/1 پیمانه

توت فرنگی ها رو پوره میکنیم ، با غذاساز پودرقند و پوره ی توت فرنگی رو مخلوط میکنیم تا یک دست شده؛ گلیز آماده ست سریع باید استفاده کنیم تا خشک نشه

کیکها که آماده و خنک شدن روشون گلیز میریزیم و یه برش توت فرنگی میذاریم

این کیک رو کم شیرین درست کردم تا با گلیز خیلی شیرین نشه

کاپ کیکهای تپلی ای داشته باشین تو این عصرای قشنگ 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

10 Comments

  1. تستر جونم من الان موقع امتحاناتمه وقت ندارم غذا درست کنم تو هم که همش چیزای خوشمزه میذاری:(( خوب من چه کنم؟؟؟

  2. سلام.به کل یادم رفته بود سایت شدی!هی میگفتم چرا آپ نمیکنه!دیگه یادم اومد گیج میزنم و خیلی وخته سایت شدی 🙂
    راستی میشه دستور شیرینی رولت رو بذاری!گشتم.نبود…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *