پیتزا پیتا

Pitta Pizza

یه پیتزای فوری خوشمزه و سبک، که به نظرم برای روزهای گرم که میخوایم غذای سبک داشته باشیم و هم زمان زیاد برای غذا پختن نذاریم گزینه ی خیلی خوبیه! تازه رژیمیم هست چی از این بهتر؟!

سریع بودنش به خاطر استفاده از نون پیتا هست که هم کرانچی میشه هم خوش عطر!

مواد لازم

نان پیتا

سس پستو

گوجه فرنگی ریز شده 1عدد

فلفل دلمه ای ریز شده 1عدد

پیاز ریز شده 1 عدد

ژامبون مرغ مقداری ریز شده

پنیر چدار

روغن زیتون

پودر آویشن و اوریگانو

نمک و فلفل سیاه

 

فر رو روی 200درجه میذاریم گرم بشه، فویل آلومینیوم رو میذاریم و نون پیتا ها رو که آماده کردیم میذاریم روش و میذاریم توی فر! برای هر 3 مدل تقریبا 15 دقیقه کافیه و البته به دمای فر بستگی داره تا نون کرانچی بشه و بقیه ی مواد کمی بپزن!

نوع اول

روی نون پیتا رو کمی روغن زیتون میریزیم، روی نون گوجه فرنگی خورد شده میریزیم و روش پیاز و فلفل دلمه ای ریز شده میریزیم، کمی نمک و فلفل سیاه و اوریگانو میپاشیم و خیلی کم روغن زیتون! روش کمی پنیر چدار میریزیم

نوع دوم

روی نون پیتا رو با روغن زیتون چرب میکنیم، روش ژامبون خورد شده و فلفل دلمه ای خورد شده میریزیم و نمک و فلفل و آویشن میپاشیم و باز هم روغن زیتون کمی میریزیم و در آخر پنیر چدار عالی!

نوع سوم

به راحتی از سس پستوی خوشمزه روی نون پیتا میذاریم و خوب همه جاشو آغشته میکنیم

وقتی پیتزاها آماده شدن، از فر درمیاریم و مثلثی برش میدیم و نا منظم توی سینی میچینیم و با دلستر خنک سرو میکنیم

به نظر من با پستو عالیه و خوش عطر!

عالی و سبک و خوشمزه، نوش جان 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

20 Comments

  1. سلام و خسته نباشید.
    خیلی خوش رنگ و لعابه.
    دست شما درد نکنه. مثل همیشه عالی.
    منتظر دستورات خوشمزه ی بعدیتون بی صبرانه هستم.
    موفق باشید.

  2. چقد رنگارنگن اینا.دستت درد نکنه که اینقدر زود به زود آپ می کنی و من شیکمو رو منتظر نمیذاری…خانومی این نون پیتا رو باید خودمون درست کنیم یا آمادش هست؟ اگه هست کجاها دارن ؟

  3. خیلی عالیه عزیزم منم این روش رو امتحان کردم. همه دوست داشتند اما همسری گفت : من از پیتزاهای همیشگی با خمیر واقعی می خوام ناه اینو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ما هم کمی توی ذوقمان خورد و به همسری گفتیم کمی توقع خود را پایین تر بیاورد همیشه که نمی شه خمییر درست کرد و از کت و کول افتاد!!
    اما خودمان بسی دوست میداشتیم.
    ممنون

  4. سلام

    ممنون از این پست خوب…

    به سوالی داشتم …می خواستم بدونم میشه سینه ی مرغ خام را در میکسر گذاشت و له کرد تا برای کباب تابه ای مرغ استفاده کرد؟ یا البته کتلت مرغ؟

  5. سلام دوستی . خیلی وقته که چیزی نذاشتی . .
    دلم واسه چیز میز قشنگات تنگیده !
    راستی ، توی یه وب سایت دیدم که تو قسمت کامنتش آپلود عکس گذاشته . بعد اعضای سایتش یا کسایی که براش کامنت می ذاشتن عکس کاراشون هم میذاشتن به راحتی ، شما نمی تونی بذاری ؟

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *