لیدی فینگر

Lady finger

بیسکوییت لیدی فینگر یه نوع بیسکوییت کاربردی خوشمزه و البته آسونه که داشتنش باعث میشه خیلی سریع یه دسر عالی داشته باشیم! لیدی فینگر توی خیلی از دسرها از جمله شارلوت تیرامیسو ترایفل استفاده میشه! بافت لیدی فینگر مثل کیک اسفنجی میمونه با رویه ی کرانچی و ترد! شکلش مثل انگشت غول میمونه

وقتی توی خونه تهیه میشه با قیمت مناسب و مقدار زیاد لیدی فینگر خواهیم داشت اما بسته های آماده هم خیلی خشک هستند و هم گرون!

مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

شکر 100 گرم

کرم تارتار 4/1 قاشق چایخوری

وانیل 4/1 قاشق چایخوری

آرد 110 گرم

نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری

بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

نمک 8/1 قاشق چایخوری

پودر قند برای رو لیدی فینگر

 

فر رو روی 180 درجه میذاریم گرم بشه

ماسوره ی ساده به قطر 1.5 سانت رو توی قیف میذاریم

برای اینکه لیدی فینگرها یکدست و صاف دربیان، با خط کش خطهای7 تا 10 سانتی روی کاغذ روغنی رسم میکنیم و البته فاصله ی خط ها رو هم 3 سانت میگیریم تا بعد از پف بهم نچسبن! من 10 سانتی کشیدم

سینی رو چرب میکنیم و کاغذ رو پشت و رو میذاریم روی سینی.

آرد و نشاسته ذرت و نمک و بیکینگ پودر رو با هم 3 بار الک میکنیم

سفیده و کرم تارتار رو 5 دقیقه میزنیم تا سبک بشه و پف دار و وقتی پره ی هم زن رو از روی سفیده برمیداریم قله ی نوک تیز ایجاد بشه یا همون استیف پیک!

نیمی از شکر رو به سفیده استفاده میکنیم و 5 دقیقه دیگه میزنیم تا سفید و کشدار بشه و باز هم به استیف پیک برسیم

زرده و شکر و وانیل رو 5 دقیقه میزنیم تا کرمی و سبک بشه

مخلوط زرده رو به سفیده اضافه میکنیم و خیلی آروم فولد میکنیم تا پف سفیده نخوابه!

آرد رو اضافه میکنیم و باز هم آروم فولد میکنیم تا مایه سبک و کرمی لیدی فینگر یکدست بشه

از مواد میریزیم توی قیف و روی خطوط لیدی فینگر صاف و یکدست میریزیم

با الک روی مواد پودرقند حسابی الک میکنیم، 5 دقیقه صبر میکنیم و دوباره پودرقند الک میکنیم و بعد از 1 دقیقه سینی رو کج میکنیم و پودرقند های اضافه رو خارج میکنیم!

میذاریم برای 10 دقیقه توی فر! بعد از این مدت سینی رو درمیاریم و جهت سینی رو عوض میکنیم و 5 دقیقه دیگه میذاریم توی فر تا یکدست بپزن و طلایی ملایم بشن

از فر که درآوردیم بعد از 2 دقیقه از روی سینی برمیداریم و روی توری سیمی خنک میکنیم، اگه روی کاغذ سرد بشن از کاغذ کنده نمیشن! پودرقند روشو بتکونین، این بیسکوییت شیرینه و توی دسر باید شیرینی رو با این میزون کنین

بعد از خنک شدن میتونین توی زیپ لاک بذارین و مقداری که میخواین استفاده کنین و مابقی رو بذارین فریزر!

با این مقدار مواد 25 عدد لیدی فینگر داشتیم

این رو آماده کنین تا بریم سراغ تیرامیسو ی عالی و خوشمزه!

خوش بگذره 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

26 Comments

  1. salam.man chanvaghte az dastooraye khoobe shoma estefade mikonam va hamishe razi boodam
    hala mikham soal konam cream tartar va neshasteye zorat ro az koja mishe tahiye kard?
    tooye chanta supre bozorg arde zorat didam vali neshastasho nadashtan

  2. سلام عزیزم
    مرسی از اموزش خوب و به موقعت
    لیدی فینگر اینقدر گران شده که دیگه تیرامیسیو نمی صرفید که برای مهمونی ها درست کنیم ولی با این لطف شما دیگه از بیس خودمون درست می کنیم و دعا به جون شما. رسماً عاشقتم

  3. سلام.من این رو درست کردم ولی یه مشکلی داشتم که خمیرم خیلی شل بود و وقتی با قیف تو سینی ریختم وا میرفت.یکم آرد اضافی هم بش زدم ولی باز موقع پخت پهن و نازک شد و این شکلی اسفنجی نشد.ایراد کارم چی بوده؟

    1. یا اینکه سفیده به خوبی فرم نگرفته یا موقع مخلوط کردن با بقیه ی مواد زیاد هم خورده و پفش خوابیده!

  4. سلام توستر جون.میشه آموزش بیسکوییت ساده هم بزاری.همونایی کهبا کرم روشو تزیین میکنن.

  5. سلام دستت رد نکنه خدا خیرت بده بخاطر دستورای عالیت
    من دیروز این شیرینی رو درست کردم , خیلی هم خوشمزه و لطیف و اسفنجی شده بود فقط یه مشکلی داشت این بود که یکم شل تر از اون چیزی که باید شده بود, وقتی با قیف رو سینی میریختم بعد چند ثانیه پهن تر شد نمیدونم کجای کارم ایراد داشت بازم ممنون ازت

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *