ژله ی خامه ای

Creamy jello

دسر خیلی آسون و خوشمزه! سریع هم درست میشه و نیازی به مهارت خاصی نداره! توی مهمونی ها هم به جای ژله ی ساده میشه کمی تنوع بهش داد

مواد لازم:

ژله ی توت فرنگی 1 بسته

آب جوش 1 لیوان

آب سرد 4/3 لیوان

خامه 200 میلی لیتر

موز 2عدد ( دلخواه )

 

قالب ژله رو چرب میکنیم و میذاریم فریزر!

پودر ژله رو توی آب جوش میریزیم و میذاریم روی بخار آب و هم میزنیم تا شفاف و یکدست بشه، از روی بخار آب برمیداریم و آب سرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم!

با میکسر خامه و موز و ژله رو خوب مخلوط میکنیم تا حسابی میکس بشن!

موز دلخواه نوشتم چون موز توی کیک و دسر سلیقه ایه! من زیاد دوست ندارم اما امتحانش کنین و بعد حذفش کنین

مایه ی دسر رو میریزیم توی قالب و میذاریم چند ساعت یخچال تا خوب ببنده، مثل من عجله نکنین!!!

دور قالب رو جدا میکنیم و قالب رو توی آب گرم میزنیم و توی ظرف برعکس میکنیم

برای اینکه توی ظرف اگه کج افتاد درستش کنیم کمب ظرف سرو رو مرطوب میکنیم تا بشه راحت تکونش بدیم

همیشه پودر ژله رو توی آب جوش به روش بن ماری حل میکنیم تا شفاف بشه

اگه شیرین تر دوست دارین 2قاشق شکر اضافه کنین اما نیازی نداره

بعد از برگردوندن سریع، با شربت آلبالو تزیین کردم

عصرای بهاری با دسر ساده و خوشمزه خوش بگذره 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

16 Comments

    1. وقتی وانیل الستفاده میشه و قبلش زده میشه نباید بوی تخم مرغ بده اما میتونین کمی رنده ی پوست لیمو هم استفاده کنین

  1. ببخشید اما چرا خامه رو اضافه میکنیم ؟ من میترسم درست کنم چون شاید افراد خانواده ام طعم خامه رو دوست نداشته باشن

  2. salam khaste nabashid man dishab sa@te 2sobh be in sait ashna shodam
    kheili doosesh midaram
    ba ejazatoon mikhastam begam mishe in model zhelaro mishe ba bastanie vanili ham dorost kard faghat be jay abe sard ye livan bastanie vanili ezafe mikonin o ham mizanin ta hal beshe va mizarim bebande
    bebakhshid age foozooli kardam mer30 mamnoon

  3. من با این دستور درست کردم اما یه لایه ژله ی بی رنگ ته قالب درست شده بود و لایه ی دیگه ژله ی خامه ای ک نسبتا شل بود علت چیه

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *