لازانیای گوشت و قارچ

Lasagna with meat and mushroom

لازانیا یه غذای ایتالیایی هستش که ما هم بسیار میپسندیم! از طبقات پاستای ورقه ای و سس و پنیر درست میشه، انواع سس رو میشه آماده کرد و همچنین انواع پنیر! خلاصه که هم خوشمزه و هم پرطرف داره!

مواد لازم:

لازانیا 300 گرم

قارچ 200 گرم

پیاز قرمز 2 عدد

گوشت چرخ شده 200 گرم

سیر 2 حبه

رب گوجه 1 قاشق مرباخوری

سس فلفل نصف قاشق چایخوری

رزماری کمی

آویشن کمی

پنیر موتزارلا 200 گرم

سس کچاپ

 

مواد لازم سس سفید:

شیر 2پیمانه

آرد 2 قاشق

کره 40 گرم

پیاز کوچک 1عدد

میخک 3 عدد

برگ بو یک عدد

نمک فلفل

جوزهندی آویشن

 

اول سس سفید رو آماده میکنیم، پیاز رو پوست میگیریم و با میخک برگ بو رو به پیاز وصل میکنیم و پیاز رو داخل شیر میندازیم.

ظرف شیر رو روی حرارت کم میگذاریم تا هم مزه ی پیاز و برگ بو و میخک به شیر برود و هم شیر بجوشد!

کره رو توی تابه ریخته و آب که شد آرد رو اضافه میکنیم، کمی تفت میدهیم و بوی خامی آرد که رفت شیر رو کم کم اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم، رنگ آرد اصلا عوض نشه تا سس سفید داشته باشیم نه زرد!

نمک و فلفل و آویشن و کمی جوز هندی اضافه میکنیم و سس وقتی به غلظت رسید از روی حرارت برمیداریم و روی سطحش نایلون میکشیم تا رویه نبندد!

آب لازانیا رو میذاریم با نمک و کمی روغن بجوشد، ترجیحا قابلمه بزرگ باشد

روی میز پارچه ی بزرگی پهن میکنیم

لازانیاها رو در آب میندازیم و وقتی پخت تک تک با آب سرد آبکش کرده و روی پارچه پهن میکنیم!

در تابه ای کوچک 2قاشق روغن ریخته و قارچ رو اضافه میکنیم و روی حرارت بالا سرخ میکنیم!

برای سس گوشت و قارچ، پیاز رو ریز میکنیم کمی که سبک شد گوشت رو اضافه میکنیم و سرخ که شد سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و کمی بعد رب گوجه و سس فلفل و ادویه و نمک و آویشن رو اضافه میکنیم، قارچ سرخ شده رو مخلوط میکنیم و از روی حرارت برمیداریم

فر رو روی 180 درجه میگذاریم

برای آماده کردن لازانیا ظرف ترجیحا مستطیل رو برداشته و کف ظرف رو کمی سس سفید میمالیم

لازانیاها رو میچینیم طوری که کمی روی هم باشند!

روی آن کمی سس کچاپ میمالیم و کمی از سس گوشت و قارچ رو روی لازانیاها میگذاریم

روی مایه ی گوشتی پنیر میریزیم، پنیر لازانیا باید هم کش بیاد هم خوش طعم باشه میشه از ترکیب گودا و موتزارلا استفاده کرد

روی پنیر سس سفید میریزیم و خوب پخش میکنیم، سس سفید باعث میشه لازانیا خشک و عطر و طعم پنیر به همه جا برسه!

تا آخرین لایه همین کار رو انجام میدیم تا پیرکس پر بشه، لایه ی آخر باید لازانیا باشه!

روی لایه آخر رو حسابی سس سفید میدیم و روش رو پنیر حسابی میدیم و در آخر کمی هم آویشن میپاشیم!

ظرف لازانیا رو توی فر میگذاریم تا روی لازانیا برشته بشه

از فر که میاریم بیرون کمی میذاریم از حرارت بیوفته بعد با چاقوی اره ای برش مستطیلی میدیم!

هوم با سس کچاپ عالیه!

برای تقریبا 6 نفر کافیه چون حسابی پرکالریه و پنیره!

لازانیا پزون خوش بگذره 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

18 Comments

    1. سلام خانومی
      نه نیازی نیست تا روش کمی برشته شد کافیه چون همه ی مواد پخته فقط باید پنیر آب بشه

  1. چکار کنیم که ورقه ها بهم نچسبه . من هم روغن تو ابجوش میریزم هم با اب سرد ابکش میکنم ، ولی بهم میچسبه ؟؟؟؟ کمک

    1. همه ی برگها رو با هم نریز توی آب که بتونی کنترل کنی
      هر کدوم رو بردار آبکش کن و روی پارچه ی تمیزی که پهن کردی تک تک بذار

  2. سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
    من چندبار لازانیا درست کردم ولی انقد چرب بودن یا خوشمزه نشده بودن کلا عطای لازانیا رو به لقاش بخشیدم.ولی این دستور شمارو که دیدم و از اونجایی که به دستورات شما ایمان دارم درستیدم
    خیییییییییییییییییییییییییییلی خوشمزه شد
    مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسی

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *