دیپ ریحان

Basil Dip

تو روزهای بهاری و عصرهای بلند، یه عصرونه ی خوشمزه خیلی میچسبه! حالا اگه یه مدل دیپ باشه که چه بهتر! یه عصرونه ی دور همی و صمیمی!

دیپ ها یک نوع سس کرمی هستند که با سبزیجات یا میوه جات مخلوط میشن، حالا این بافت کرمی رو از ماست یا خامه یا خامه ی ترش و حتی مایونز یا شیر بدست میارن! که مخلوط رو تو یخچال میذارن تا خوب مزه دار بشه و بعد هماهنگ با مزه ی شور و شیرینی در کنار انواع سبزیجات میوه جات یا نون های باریک اسلایس شده و تست شده و انواع چیپس و کراکر سرو میشه! حتی میشه کنار گوشت های کبابی و میگو هم سرو کرد! میتونه گرم یا سرد باشه، این مخلوط غلظتش باید مناسب باشه تا روی مواد غذایی بشینه!

دیپ ها یا عصرانه سرو میشن یا پیش غذا و به عنوان اردور!

مواد لازم

برگ ریحان نصف پیمانه

ماست خامه ای 4 قاشق غذاخوری پر

پنیر خامه ای 50 گرم

نصف یک عدد لیمو ترش

نمک و فلفل سیاه

 

به راحتی همه ی مواد رو میریزیم توی غذاساز وقتی پوره ی یک دستی شد آماده است!

اگه دستگاه نداشتین ریحان رو خیلی ریز کنین و با مواد مخلوط کنین

بریزین توی ظرف و بذارین توی یخچال 2 ساعت بمونه و مزه دار بشه!

توی سینی کنار چیپس و کراکر سرو کنین یا اگه مهموناتون رژیم بودن کنار هویج و کرفس و خیار که باریک و بلند اسلایس کردین سرو کنین

نوش جان 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

18 Comments

  1. دستت درد نکنه خانم .
    من اینو درست کرده بودم ، اما بهش لیمو نزده بودم .
    به نظر این خیلی بهتر میاد .
    :-*

  2. عزیزم بعضی از عکسای سایتت باز نمیشه ، من دنبال یه چیزی می گردم تو سایتت که پیداش نمی کنم .
    بعد عکسشو تو کارای دوستان دیدم ،

    پاناکوتا با ژله

    ( آذر جون )
    می تونی لینکشو برام بفرستی ؟
    یکی بود اما این نبود ، من اینو میخوام ، اونموقع که وبلاگ بود دیدمش ، اما اینجا پیداش نکردم .
    مرسی

  3. اینو دیده بودم ، تو سرچ پیداش کردن ، اما مال شما مثل اون آبی و سفیده بود که تو گیلاس درستش کرده بودی ، خوشگل بود .

  4. به به تستری چه دیپ خوشمزه ای میشه.
    میشه با ریحان بنفش هم درست کرد؟؟؟
    ممنون بابت آموزش خوبت.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *