کیک سیب و بادام

 

 Apple and Almond cake

از اون جایی که طعم سیب و دارچین، یه طعم رویایی هستش! من انواع رسیپی ها رو امتحان میکنم. حالا اگه با بادام و شکر قهوه ای همراه بشه که دیگه عالیه!

این کیک عصرونه خیلی آسون و سریع آماده میشه!

مواد لازم

تخم مرغ 2عدد

شکر قهوه ای 4/3 پیمانه

وانیل 8/1 قاشق چایخوری

کره  آب شده 3/1 پیمانه

آب سیب 3/2 پیمانه

آرد 1.5 پیمانه

بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

جوش شیرین نصف قاشق چایخوری

نمک8/1 قاشق چایخوری

پودر بادام 3 قاشق غذاخوری

 

مواد رویه ی کیک:

سیب 3عدد

خلال بادام یک چهارم پیمانه

شکر 2 قاشق غذاخوری

دارچین 4/3 قاشق چایخوری

 

آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با هم 3بار الک میکنیم

فر رو روی 175 درجه سانتی گراد میذاریم تا گرم بشه

من از قالب کمربندی 9اینچی استفاده کردم، با کره چربش میکنیم و کفش کاغذ میندازیم میتونین قالب کوچیکتری استفاده کنین!

 

سیب ها رو مکعبی خورد میکنیم و با دارچین و شکر مخلوط میکنیم

خلال بادام رو توی تابه یا فر کمی تست میکنیم

تخم مرغ و وانیل و شکر قهوه ای رو با همزن 5 دقیقه میزنیم، کره ی آب شده رو اضافه میکنیم و 2 دقیقه ی دیگه میزنیم

نصف مخلوط آردی رو به مایه اضافه میکنیم و فولد میکنیم، آب سیب رو اضافه میکنیم و یک دست که شد بقیه ی آرد رو اضافه میکنیم

آخر سر پودر بادام رو اضافه میکنم

مایه ی کیک رو میریزیم توی قالب و روش رو صاف میکنیم

مخلوط سیب و دارچین رو روی مواد میریزیم

خلال بادام تست شده رو روی سیب ها میپاشیم

میذاریم توی فر برای 1ساعت بپزه، با تستر امتحان میکنیم و از فر میاریم بیرون!

این کیک عطر و طعم عالی ای داره، به خاطر کره ی کمی که داره  شکر قهوه ای تقریبا رژیمی محسوب میشه!

 

کیک پزی خوش بگذره 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

34 Comments

  1. با سلام و خسته نباشید خدمت تستر کوچیکه و تستر اعظم
    من یکی از وبلاگ خوانهای پروپاقرص شما هستم. وحتی یک بار کیک هویج رو که دستورش متعلق به دوست گرامیتون نادیا خانم بود رو پخته بودم که خیلی هم خوشمزه بود. مرسی. اگر مثل من عاشق سیب و دارچینید. کیک سیب دارچین با سس کارامل داغ رو که در وبلاگم نوشتم بی زحمت بخونید. شاید درستش کردید. ضمناً کیک هویج بتی کاراکر و کیک شکلاتی هرشیز هم در وبلاگم هست که خودم ترجمه شون کردم. سربزنید خوشحال می شم.

  2. سلام سلام دست گلت درد نکنه عجب چیزیه فقط یه سوال خانمی میشه از قالبی غیر از قالب کمربندی استفاده کرد؟

  3. سلام.چه جوری تست کنیم که ببینیم آماده شده یا نه ؟
    اگه بین پخت فر خخاموش بشه چکار کنیم؟
    بجای شکر قهوه ای چی میشه استفاده کرد؟

  4. سلام خسته نباشید.
    من این کیک رو درست کردم خیلی عالی شد، ممنون ،فقط سیب های روش یه مقداری خشک شدن به نظرم اگر کمی سیب ها رو در مایع فرو ببریم کمتر خشک میشن.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *