کتلت مرغ

غذاهایی که با مرغ آماده میشن خیلی سبک هستن! حالا اگه سینه مرغ رو استفاده کنیم خیلی بهتره چون خشکه و مزه ای نداره اینطوری عطر و طعم عالی میگیره! به خصوص اگه پای کتلت بیاد وسط و کرانچی بودنش 🙂

مواد لازم:

سینه مرغ  1عدد

سیب زمینی خام رنده شده 2عدد

هویج رنده شده 2 قاشق

جعفری خورد شده 2 قاشق

فلفل دلمه ای خورد شده یک سوم

پودر نان 3 قاشق

تخم مرغ 1 عدد

خردل 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون 1 قاشق

پیاز کوچک رنده شده 1عدد

سیر رنده شده 2 حبه

نمک

ادویه لیموفلفلی

 

پیاز و سیب زمینی رو رنده میکنیم و آبشون رو میگیریم

سینه مرغ رو توی غذاساز میذاریم و بلندش میکنیم، وقتی له شد همه ی مواد رو میریزیم و یه چند پالس میزنیم تا فقط مخلوط هم بشن!

تابه رو میذاریم داغ که شد روغن سرخ کردنی میریزیم

با قاشق از مایه ی کتلت برمیداریم و توی روغن میذاریم حرارت رو متوسط رو به پایین میکنیم تا هم بپزه هم سرخ بشه!

کنار دستمون یه بشقاب با دستمال آشپزخونه میذاریم

وقتی یک طرفش سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه!

بعد از تابه برداشته و روی دستمال میذاریم تا روغنش بره!

با برشی از لیمو و کمی سالاد سرو میکنیم

کتلت ترد و کرانچی با ترشی لیمو و سالاد عالی میشه

نوش جان 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

27 Comments

  1. دستت درد نکنه . من همیشه اینو درست می کنم . فقط توش فلفل دلمه ای رو رنده میکنم . راستی نوشتی فلفل دلمه ای یک سوم چی ؟ !!!

  2. سلام

    یه سوالی داشتم، من غذا ساز و چرخ گوشت ندارم، میتونم مرغ را بپزم و ریش ریش کنم و برای کتلت مرغ استفاده کنم؟

    در ضمن من و دوستم شیرینی نارگیلی و رسپیری و نخودچی را برای عید درست کردیم، خیلی عالی شد … سپاس

  3. چرا مال من ترد نشد ؟!
    نگی به خاطر پودر نونن بوده که نریختم و به جاش الکی آرد نخود چی ریختم !
    گند زدم نه ؟

  4. Podre nan manzor podre nan baget hast?podre nan bayad hatman khoshk bashe?khodemon mitonim doros kunim? On advie akharo ham k ndarim yani podre limo tabehal nadidam

    1. اﺩﻭﻳﻪ ﻛﻪ اﮔﻪ ﻧﺪاﺭﻳﻦ ﺳﻠﻴﻘﻪ اﻳﻪ و ﻧﻮﻥ ﺭﻭﺑﺬاﺭﻳﻦ ﺧﺸﻚ ﺑﺸﻪ و ﺁﺳﻴﺎﺏ ﻛﻨﻴﻦ

  5. سلام عزیزم یه سوال؟خوب مغز پخت میشه بعد اندازه ی سیب زمینی چقدر باشه؟از رنده ی ریز رد بشه؟ممنونم از راهنماییت:-*

    1. ﺳﻴﺐ ﺯﻣﻴﻨﻲ ﻣﺘﻮﺳﻄ وﺭﻧﺪﻩ ی ﺭﻳﺰ
      ﺣﺘﻤﺎ ﻫﻢ ﻧﺎﺯﻙ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻨﻴﻦ و ﻫﻢ ﺭﻭ ﺣﺮاﺭﺕ ﻣﺘﻮﺳﻄ ﺑﺬاﺭﻳﻦ

  6. تستری عزیزم ممنونم از رسپی بسیار عالیت.شام درست کردم کلی کنار هم لذت بردیم.فقط عزیزم یه سوال برا من مثل برا شما نبود که با قاشق درست کنم حتما باید مثل کتلت گوشت با دست شکل میدادم بنظرت ایراد کارم کجا بوده

    1. ﻣﻬﻢ ﻃﻌﻤﺸﻪ اﺣﺘﻤﺎﻻ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﺖ ﻛﻮﭼﻴﻚ ﺑﻮﺩﻩ ﻧﻮﺵ ﺟﻮﻧﺘﻮﻥ

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *