کباب لای پلو

دوستان سال نو مبارک! امیدوارم سال خوبی رو شروع کرده باشین! 🙂

یه غذای دور همی و کم کار که برای روزهای عید خیلی مناسبه! اگه ام برای 13 فروردین دوست داشته باشیم که کباب داشته باشیم که کار هم زیاد نداشته باشه میشه از کباب لای پلوی بسیار خوشمزه استفاده کرد!

مواد لازم:

گوشت چرخ شده 200 گرم

برنج 2 پیمانه

پیاز 1عدد کوچک

زعفران حل شده نصف استکان

سیب زمینی 1 عدد

کره 50 گرم

 

فر رو روی 180 درجه میذاریم تا گرم بشه!

برنج رو با نمک زیاد خیس میکنیم حداقل 1 ساعت تا کمی نرم بشه! آب میذاریم بجوشه، آب روی برنج رو دور میریزیم و برنج رو توی آب جوش میریزیم!

وقتی برنج نرم شد و کمی وسطش سفت بود وقت آبکش کردنشه!

گوشت رو با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل ورز میدیم تا چسبنده بشه! خیلی ورز نمیدیم که سفت نشه

کف ظرف فر رو با کمی کره چرب میکنیم، سیب زمینی رو ورقه ای میکنیم و میچینیم کف ظرف! نصف برنج رو هم روش میریزیم، کمی زعفران حل شده رو روش میریزیم

گوشت رو روی برنج باز میکنیم، فقط از لبه های ظرف فاصله میدیم تا نسوزه و خشک نشه!

مابقی برنج رو روش میدیم، روش زعفران میدیم و کره رو تکه تکه روی برنج پخش میکنیم!

روی ظرف فویل میکشیم و روش چندتا سوراخ میکنیم

ظرفمون رو میذاریم توی فر برای یک ساعت و نیم! میشه به جای زعفران از سماق و ادویه ی پلویی استفاده کرد! و اینکه کل مراحل رو توی قابلمه انجام بدیم و روی گاز بذاریم دم بکشه!

خوبیه این کباب رژیمی بودن و بدون روغن آماده شدن کبابه!

من کمی زرشک آماده کردم و با پیاز و سماق سرو کردم

تقریبا یه پلوی مخلوطه و نمیشه تزیین داشته باشه اما یه غذای دور همی و عالیه!

یه پلو با کباب خوشمزه! و عطر عالی 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

25 Comments

  1. سلام تستر جونم
    چه پلو خوشمزه ای دستت درد نکنه .
    عزیزم منو ببخش یادم رفته بود که باید آدرس اینجا را بجای لینک قبلیت بذارم به همین خاطر آپ هات را ندیدم الان جابجا میکنم .

    1. آره گوشت کاملاً پخته میشه و رنگ و شکلش مثل کباب تابه ای هست
      بوی خامی هم اصلاً نمیده, تازه میشه توی این کباب هرچقدر که دوست داری پیاز بریزی, چون خطر وارفتن و ریختن نداره

    2. سلام عزیزم من درستش کردم خیلی بد شد.گوشت طعم خودشو از دست میده.از من میشنوی درستش نکن.

      1. ﭼﺮا? ﺷﺎﻳﺪ ﺯﻳﺎﺩ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﻳﺎ ﻣﺸﻜﻞ ﺟﺎﻱ ﺩﻳﮕﻪ اﻱ ﺑﻮﺩﻩ
        اﻳﻦ ﻏﺬا اﻣﺘﺤﺎﻧﺸﻮ ﭘﺲ ﺩاﺩﻩ

  2. ای بابا دلم خواست
    چرا برنجات نشکسته؟
    من به برنج شکسته عادت دارم واسه همین تعجب کردم…
    یه بار فوتهای در اوردن برنخ خوب رو بگو دیگه عزیز دلم

  3. سلام تستر جان و سال نوت مبارک
    من این غذا رو همیشه درست می کتم و خیلی عالی میشه, البته با چند تا فرق
    یکی اینکه گوشت رو کپه ای وسط برنج نمی ذارم و مثل کباب لقمه ای شکل میدم که به نظرم شکیل تر میشه
    دوم اینکه برنج رو دون تر برمی دارم و یه مایعی متشکل از آب پیازهایی که توی کباب رنده کرده م+ کره آب شده و زعفرون+ کمی آب رو لایه لایه روی برنج میدم, جوری که آخر کار و قبل از دم کشیدن سطح آب برابر با سطح برنجه, و دیگه اینکه توی قابلمه نچسب درستش می کنم و توی فر دم می کنم که بعد از دم کشیدن مثل برنج پلوپزی برش می گردونم
    لای برنج هم سماق می پاشم و زمانی که برنج آماده میشه رنگ صورتی سماق و عطر اون و زعفرون و چربی آب گوشت و کره رو داره, زیرش هم سیب زمینی نمی ذارم, چون برج ته دیگ خودش به قدر کافی خوشمزه هست
    اما منم میگم که این غذا خیلی خوبه, چون خیلی خوشمزه و پرملاط هست و دردسر سرخ کردن کباب تابه ای یا به یبخ کشیدن کباب رو نداره و سالم تر هم هست

  4. salam khaste nabashin
    dastetoon dard nakone
    man in o vase nahare emrooz dorost kardam
    khosh maze bood
    faghat ye soal?
    bafte kababan benazaram khoshk bood
    modelesh haminjoorie ya inke kare man irad dashte?
    mamnoon misham age rahnamee konin

    1. ﺩﺭﺳﺘﻪ ﭼﻮﻥ ﺗﻮ ﺭﻭﻏﻦ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻧﻤﻴﺸﻪ و ﺭﮊﻳﻤﻴﻪ اﻣﺎ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻦ ﺭﻭﻱ ﮔﻮﺷﺖ ﻫﻢ ﻛﻤﻲ ﻛﺮﻩ ﻳﺬاﺭﻳﻦ ﻳا ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺑﺘﺮﻱ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻴﻦ

      1. salam mer30 dastetoon dard nakone yebar dige ham dorostesh kardam in bar 1 tike morghe charkh shode ham amade karada, be nzaram keili bahal bood ham goosht ham morgh dastetoon dard nakone

  5. سلام من این غذا رو درست کردم خیلی خوشمزه بود
    تازه یه مهمون ناخوانده هم برامون رسید اون که داشت انگشتاشم میخورد
    🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *