شرت برد کوکی ( Shortbread cookie )

یکی از بیسکوییت هایی که خیلی معروفه و رسیپی های متفاوتی هم داره شرت برد کوکی هست! از ترکیب آرد و کره و شکر بدست میاد اما گاها مقداری از آرد توی رسیپی ها با آرد برنج یا آرد سیب زمینی یا نشاسته ذرت جایگزین میشه که بافت خیلی لطیف تری بهش میده! نسبت به بیسکوییت های دیگه کره ی زیادی داره که باز هم به تردی کوکی کمک میکنه!!

برای عید امسال که سال مار هستش یه کار خوشگل میخوایم بکنیم و بعدا این کوکی ها رو با آیسینگ کار کنیم! هم شکلش عوض نمیشه هم سطح صافی داره که جون میده برای کار با آیسینگ 🙂

 

مواد لازم:

کره 110 گرم

پودر قند 40 گرم

وانیل 4/1 قاشق چایخوری

آرد 1 پیمانه

نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

کره رو میذاریم توی دمای محیط تا نرم بشه!

آرد رو با نشاسته ذرت الک میکنیم و کنار میذاریم

کره و پودرقند و وانیل رو با همزن میزنیم تا کاملا سبک و کرمی بشه تقریبا 5 دقیقه!

آرد و نشاسته رو تو دو مرحله اضافه میکنیم و با همزن فقط در حد مخلوط شدن میزنیم زیاد هم نزنین که بیسکوییت سفت میشه! وقتی آرد توم میشه احساس میشه کمی چسبنده اس و کره ایه! اما آرد اضافه نکنین!

یه لایه کاغذ روغنی بذارین و خمیر رو جمع کنین و روش بذارین

یه لایه دیگه کاغذ روغنی بذارین روش و با وردنه پهنش کنین تقریبا 6 میلی متر! یکدست باز کنین که بیسکوییت ها وقتی با هم میپزن یکدست بشن!

توی همین حالت بذارین توی یخچال تا خوب خودشو بگیره شاید 1 ساعت!

بعد از استراحت با کاتر دلخواه قالب میزنیم و روی کاغذ روغنی که توی سینی فر انداختیم میذاریم! تقریبا با فاصله، چون کمی پهن میشه اما این بیسکوییت ها اصلا شکلشون عوض نمیشه!

دوباره کوکی های قالب خورده رو میذاریم توی یخچال برای 15 دقیقه!

فر رو روشن میکنیم روی 170 درجه تا توی این یک ربع گرم بشه!

کوکی ها رو بعد از استراحت میذاریم توی فر برای تقریبا 15 دقیقه! حالا من بعد از 13 دقیقه سینی رو درآوردم و چرخوندم و گذاشتم دوباره توی فر برای 3 دقیقه تا رنگ بیسکوییت ها یکدست بشه!

زمانی بیسکوییتمون پخته که کمی اطرافش طلایی میشه! از فر درمیاریم و میذاریم 5 دقیقه توی سینی سرد بشن!

آروم برشون میداریم و میذاریم روی توری تا خوب خنک بشن!

سریع یکیشو میخوریم و میبینیم هوم عالیه! بافت خیلی ترد و خوشمزه و البته حساس!

وقتی خنک شد توی ظرف دربسته بذارین و نگهداری کنین تا پست بعدی بریم برای تزیینش! از این مقدار مواد 22 عدد کوکی با کاتر گرد به قطر 5 سانتی خواهیم داشت که دوتاش همون اول خورده میشن! میشه با کاتر کوچکتر و کاترهای شیرینی نخودچی قالب بزنین و کوکی های کوچیک مناسب عید داشته باشین فقط به زمان پختش باید دقت کنین!

امیدوارم کوکی های عالی تحویل بگیرین و برای سفره هفت سینتون داشته باشین 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

18 Comments

  1. سلام .
    چه شیرینی خوشمزه ای !!!
    دیروز شیرینی مینیاتوری رو درست کردم ، انقد خوب شد که نگو ، رو سینی فر تموم شد ، امروز میخوام نخودچی و اینو درست کنم 🙂

  2. دوست عزیزم سلام من مریم هستم و خیلی وقته که از سایت عالیتون استفاده می کنم گفتم یه تشکر حساااابی ازتون بکنم واسه اینهمه سلیقه و کارای بسیار خوبتون آرزوی سلامتی و شادی دارم واستون عزیزم عیدتون هم مبارک بووووسسسس

  3. سلام تستر عزیز
    من این کوکی رو درست کردم
    ولی یه مشکلی که داشتم این بود که وقتی رفتن تو فر پهن شدن و مثل مال شما سطحش و لبه هاش تمیز در نیومد
    خودم حدس می زنم به خاطر آردم بوده
    من از آرد تک ماکارون استفاده می کنم
    تو بعضی رسپی ها مجبورم بیشتر بریزم آردمو
    خمیرمم خیلی چسبناک بود
    نظر شما چیه؟ 🙁

    1. این کوکی خمیرش چسبناکه! که البته به خاطر کره ی زیادشه و وقتی خوب سرد بشه اصلا پهن نمیشه و شکلش حفظ میشه

  4. پس من الان چی کار میتونم بکنم چون هیچ جا نشاسته ذرت نمی فروشن از کجا میتونم بخرم؟!

  5. سلام تستر جون
    باید اعتراف کنم که من اصلا بلد نبودم شیرینی درست کنم و با سایت شما شروع کردم حالا هم اصلا از اینجا نمی تونم دل بکنم.خیلی خیلی ممنون
    یسوال بپرسم؟؟کلا تو شیرینی پزی برای استفاده از کاغذ روغنی می خواد سینی یا قالب مونم چرب کنیم بعد کاغذو پهن کنیم؟

  6. سلام
    من واقعا ممنونم از سایت خیلی خوبت
    جدا که تنها سایتی هست که دستوراتت بدون مشکل و درست هست
    من این کوکی ها رو درست کردم و به لطف روش شما خیلی هم خوب شدن
    فقط من یه مشکل در واقع شخصی دارم اونم اینه که شدیدا به بوی کره حساسم در حدی که اصلا نتونستم از این کوکی های خوشکل بخورم. شما پیشنهادی دارین که من چیز دیگه ای رو چه تو این کوکی چه تو شیرینی های دیگه بتونم جایگزین کره کنم

    1. تو اکثر کوکی ها بهترین بافت با کره اس اما شما با روغن صاف هم امتحان کن مثل شیرینی های عید
      مرسی از محبتت

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *