ترشی لبو و انار

یک ترشی متفاوت و خوشرنگ و البته خوشمزه!

برای این ترشی یکم زمان رو از دست دادم اما میشه هنوز که لبو هست درستش کرد و کنار غذا یه چاشنی متفاوت و خوشمزه داشت! مخصوصا تعطیلات نزدیکه و حسابی سفره هاتونو خوشگل میکنه!

مواد لازم:

لبو 4 عدد متوسط

انار 1 عدد

سرکه

نمک کمی

شکر 1.5 قاشق

 

لبو ها رو نیازی نیست بپزیم چون اینطوری هم ترشیمون ترد میشه و میمونه هم خوشرنگ تر هستش! لبو رو حسابی میشوریم و پوستش رو میکنیم.

از وسط نصف میکنیم و با چاقو خیلی باریک و ورقه ای برشش میدیم، توی آبکش میریزیم و کمی پهنشون میکنیم تا اگه آبی بهشون مونده خشک بشه!

انار رو هم دون میکنیم توی آبکش پهن میکنیم تا اینام خشک بشن!

شیشه برمیداریم، لبو و انار رو لابه لا میریزیم تا پر بشه شکر و نمک رو روش میریزیم و با سرکه پر میکنیم

درش یه نایلون میذاریم و خوب میبندیم!

برای 1 هفته تو محیط آشپزخونه میذاریم بمونه تا کمی لبوها نرم بشن بعد میره یخچال! بعد از 1 هفته یه ترشی خوشمزه و کمی ملس خواهیم داشت

البته میتونین انار هم نریزین و فقط لبو باشه اون هم عالیه!

خوش بگذره :)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Responses to ترشی لبو و انار

  1. http://0.gravatar.com/avatar/806e0fd0ccc4007ad9b5ceddeea7fd51?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G هانی شف می‌گه:

    وااااااااااااای آب دهنم راه افتاده..ای خدا این محشره..چه رنگی…چه طعمی

  2. http://1.gravatar.com/avatar/5935a4afeadcb541bb7ce7c5082c65bc?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G سارا می‌گه:

    چرا شکر میزنیم؟برای لبوی تنها هم شکر میخواد بریزیم؟

  3. http://1.gravatar.com/avatar/b3d84ee16f84dc55a52eabcd94f02e99?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G rozhan می‌گه:

    salam khaste nabashin
    man ino dorostidam kheili khoshmaze bood vali dige shekar narikhtam akhe laboo khodesh shine
    dastetoon dard nakone
    ye mazey ajib o khoshmazee dasht vaghean delbarane va shekam navazane boooooooooooooooddddddd bazam mikham bedorostam

  4. http://0.gravatar.com/avatar/27fb359664d1ac8a51cb2409f6c369e1?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G tabasom می‌گه:

    حدودی چقدر نمک بریزم؟همیشه ترشی هام شور میشن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>