ترشی لبو و انار

یک ترشی متفاوت و خوشرنگ و البته خوشمزه!

برای این ترشی یکم زمان رو از دست دادم اما میشه هنوز که لبو هست درستش کرد و کنار غذا یه چاشنی متفاوت و خوشمزه داشت! مخصوصا تعطیلات نزدیکه و حسابی سفره هاتونو خوشگل میکنه!

مواد لازم:

لبو 4 عدد متوسط

انار 1 عدد

سرکه

نمک کمی

شکر 1.5 قاشق

 

لبو ها رو نیازی نیست بپزیم چون اینطوری هم ترشیمون ترد میشه و میمونه هم خوشرنگ تر هستش! لبو رو حسابی میشوریم و پوستش رو میکنیم.

از وسط نصف میکنیم و با چاقو خیلی باریک و ورقه ای برشش میدیم، توی آبکش میریزیم و کمی پهنشون میکنیم تا اگه آبی بهشون مونده خشک بشه!

انار رو هم دون میکنیم توی آبکش پهن میکنیم تا اینام خشک بشن!

شیشه برمیداریم، لبو و انار رو لابه لا میریزیم تا پر بشه شکر و نمک رو روش میریزیم و با سرکه پر میکنیم

درش یه نایلون میذاریم و خوب میبندیم!

برای 1 هفته تو محیط آشپزخونه میذاریم بمونه تا کمی لبوها نرم بشن بعد میره یخچال! بعد از 1 هفته یه ترشی خوشمزه و کمی ملس خواهیم داشت

البته میتونین انار هم نریزین و فقط لبو باشه اون هم عالیه!

خوش بگذره 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar

8 Comments

  1. salam khaste nabashin
    man ino dorostidam kheili khoshmaze bood vali dige shekar narikhtam akhe laboo khodesh shine
    dastetoon dard nakone
    ye mazey ajib o khoshmazee dasht vaghean delbarane va shekam navazane boooooooooooooooddddddd bazam mikham bedorostam

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *