«

»

اسفند ۲۰

ترشی لبو و انار

یک ترشی متفاوت و خوشرنگ و البته خوشمزه!

برای این ترشی یکم زمان رو از دست دادم اما میشه هنوز که لبو هست درستش کرد و کنار غذا یه چاشنی متفاوت و خوشمزه داشت! مخصوصا تعطیلات نزدیکه و حسابی سفره هاتونو خوشگل میکنه!

مواد لازم:

لبو 4 عدد متوسط

انار 1 عدد

سرکه

نمک کمی

شکر 1.5 قاشق

 

لبو ها رو نیازی نیست بپزیم چون اینطوری هم ترشیمون ترد میشه و میمونه هم خوشرنگ تر هستش! لبو رو حسابی میشوریم و پوستش رو میکنیم.

از وسط نصف میکنیم و با چاقو خیلی باریک و ورقه ای برشش میدیم، توی آبکش میریزیم و کمی پهنشون میکنیم تا اگه آبی بهشون مونده خشک بشه!

انار رو هم دون میکنیم توی آبکش پهن میکنیم تا اینام خشک بشن!

شیشه برمیداریم، لبو و انار رو لابه لا میریزیم تا پر بشه شکر و نمک رو روش میریزیم و با سرکه پر میکنیم

درش یه نایلون میذاریم و خوب میبندیم!

برای 1 هفته تو محیط آشپزخونه میذاریم بمونه تا کمی لبوها نرم بشن بعد میره یخچال! بعد از 1 هفته یه ترشی خوشمزه و کمی ملس خواهیم داشت

البته میتونین انار هم نریزین و فقط لبو باشه اون هم عالیه!

خوش بگذره :)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments on “ترشی لبو و انار

  1. وااااااااااااای آب دهنم راه افتاده..ای خدا این محشره..چه رنگی…چه طعمی

  2. چرا شکر میزنیم؟برای لبوی تنها هم شکر میخواد بریزیم؟

  3. salam khaste nabashin
    man ino dorostidam kheili khoshmaze bood vali dige shekar narikhtam akhe laboo khodesh shine
    dastetoon dard nakone
    ye mazey ajib o khoshmazee dasht vaghean delbarane va shekam navazane boooooooooooooooddddddd bazam mikham bedorostam

  4. حدودی چقدر نمک بریزم؟همیشه ترشی هام شور میشن

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

19,447 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>