خامه ی فرم گرفته :)

 

وقتی میخوایم کیک تولد خوشگل داشته باشیم یا یه مهمونی ویژه و یا یه شیرینی تر عالی و خونگی در راهه! اینکه بتونیم با خامه، تزیینش کنیم و به راحتی فرمش بدیم خیلی مهمه! خامه ای سبک و ابری و خوشمزه!

این کار حساسی هست اما شدنیه! با دونستن یه سری نکات میشه این کار رو آسونش کرد!

برای اینکه خامه به راحتی فرم بگیره به چربی بین 30 تا 36 درصد احتیاج داریم که به اسم ویپینگ کرم هست اما توی ایران نیست و تازه خامه های 30 درصد هم الانا به راحتی فرم نمیگیرن! اونقدر باید همزده بشن یا دست خسته میشه یا موتور همزن میسوزه! محیط خونه هم اگه گرم باشه یا تابستون باشه به راحتی نمیشه باهاش کار کرد و زود آب میشه!

چند تا روش وجود داره تا بشه یه خامه ی فرم گرفته داشت! یکیش استفاده از پودر خامه ی گیاهی هستش مثل کرم شانتی! یا پودر خامه ی معمولی که با شیر سرد مخلوط میکنن و میزنن تا فرم بگیره که اصلا خوشمزه و لطیف نیست!

میرسیم به روش من که هم خوشمزه اس و هم سریع! و هم اینکه موتور همزن عزیزمون رو نجات دادیم!

 

خامه ی صبحانه 200 گرم ( 1 بسته خامه های پاکت صورتی )

شکر 50 گرم

پودر خامه 20 گرم ( 3 قاشق مرباخوری پر )

 

پاکت خامه رو باز میکنیم و شیر خامه رو جدا میکنیم و خامه رو توی ظرفی که بزرگ باشه میریزیم شکر رو روش اضافه میکنیم و با چنگال کمی زیر روش میکنیم تا فقط شکر مخلوط خامه بشه احتیاجی به زدن و حل کردن نیست!

 

ظرف رو 1.5 ساعت میذاریم فریزر تا خوب یخ بزنه!

بعد از این مدت میاریم بیرون و بعد از 2 دقیقه با چنگال کمی زیر و رو میکنیم تا از تیکه ای یخی بودن دربیاد و مثل بستنی بشه! آب نشه!

با همزن 2 دقیقه میزنیم و تقریبا شل میشه، پودر خامه رو اضافه میکنیم و شروع به همزدن میکنیم با سرعت بالا! و ظرفی انتخاب میکنیم که تا 6 برابر خامه گنجایش داشته باشه!

بعد از 5 دقیقه هنوز شله اما سبک شده!

 

بعد از 10 دقیقه فرم میگیره اما کاذبه و باور نکنین و بزنین!

 

 

بعد از 15 دقیقه حسابی فرم میگیره و وقتی ظرف رو برعکس میکنیم اصلا نمیریزه و جای پره ها روی خامه میمونه!

 

آخر کار اسانس رو اضافه کنین و یا پودر کاکائو!

 

خامه ای خوشمزه و خوش فرم! و اینکه خامه ی من 25 درصد چربی داشت به همین راحتی بعد از 15 دقیقه خامه ی خوشگلی خواهیم داشت

 

 

میبینین که همه مدل فرم خودش رو حفظ میکنه!

خامه های خوشگلی داشته باشین 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

40 Comments

  1. ﺳﻼﻡ ﻋﺰﻳﺰﻡ.ﻣﺒﺎﺭﮐﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺟﺪﻳﺪ.ﺍﻳﺸﷲ ﭼﺮﺍﻏﺶ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺭﻭﺷﻦ ﺑﺎﺷﻪ.
    ﻣﻨﻢ ﺧﺎﻣﻪ ﺭﻭ ﻫﻤﻴﻨﺠﻮﺭﯼ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﻴﮑﻨﻢ و ﺷﺪﻳﺪﺍ ﻗﺒﻮﻟﺶ ﺩﺍﺭﻡ.
    ﻣﻨﻢ ﺁﭘﻢ. ﺑﻴﺎ و ﺁﺩﺭﺱ ﺟﺪﻳﺪﺗﻮ ﻭﺍﺳﻢ ﺑﺰﺍﺭ ﺗﺎ ﺗﻮ ﻟﻴﻨﮑﺎﻡ ﺗﺼﺤﻴﺤﺶ ﮐﻨﻢ ﺧﺎﻧﻮﻣﯽ
    ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﻴﺸﻢ ﻟﻴﻨﮑﻢ ﮐﻨﯽ

  2. سلام عزیزم
    مرسی از آموزشهای خوب و از همه مهمتره خشگلت . خیلی سبک آشپزیت را می پسندم و همیشه خاموش دنبال می کنم . ولی با تبریک منزل نو خواهش می کنم قالبت را عوض کن یه جورایی همه چی قاطی پاتیه . اون آرامشی که قباً داشت را نداره. موفق و پایدار باشی.

  3. سلام خانومی
    من از همین روش استفاده می کنم خامه ام فرم میگیره اما مثل خامه های بیرون سفت نمیشه و بنظر من خیلی شلتره. یه بار گفته بودی از پودر ژلاتین استفاده کنید میشه مقدار و طرز تهیه شو بگید شاید اینجوری به هدفم برسم.

    1. با این مقدار پودر خامه کاملا سفته و فرم میگیره! اما اون روش رو هم به زودی میذارم خانومی 🙂

  4. یک دنیا ممنون از دستورتون خیلی خوشحال شدم چون مشگل بزرگ من تهیه خامه فرم گرفته بود حتماً درست خواهم کرد .

  5. این سومین ترس منه ! اولی کار با فر برقی بود که با پخت مافین پرتقالی شما ترسم ریخت . دومی آب کردن شکلات تختهای بود که اونهم با پست شما ریخت حالا مونده سومی که کار و تهیه خامه فرم گرفته هست امیدوارم در سال جدید از پسش بر بیام . راستی منو تشویق نکردیاااااا سرخورده میشماااااا میرم معتاد میشماااااا

  6. سلام خسته نباشید واقعا دستتون درد نکنه خیلی سایت خوبی دارین ی خواهش میشه درمورد غذای کودک هم اموزشی داشته باشید
    مرسی

  7. سلام عزیزم امروز رفتم چند تا لوازم قنادی توی شهرمون پودر خامه بگیرم گفتن گرون شده، شده کیلویی 50-60 هزار تومن دیگه نمیاریم. میشه بگید چطور یه خامه فرم گرفته خوب خونگی داشته باشیم

    1. عزیزم خامه های الان درصد چربیشون خیلی پایینه
      میتونی از خامه های بسته بندی شیرین شده ی قنادی استفاده کنی که خیلی سریع فرم میگیره

  8. واقعا سایتتون خوبه براى انتخاب غذاى خوب من فقط دوست دارم دسر و سالاداى جدیدم تو سایتتون ببینم

  9. سلام عزیزم من امروز دستور خامتون رو خوندم من پودرخامه فله خریدم مال تابستونه به نظرتون فاسد شده؟من یه دف یه لیوان شیر روبا نصف اون اندازه خامه که تو عکس گذاشتین اومدم درس کنم که هرکاری کردم نشد پودر خامه هم همین پودر خامس ممنون اگه زود جواب بدین اضطراریه یه چیز دیگه من توی یه سایت دیگه همین دستوررو دیدم ولی بدون پودر خامه که بعضی هاهم گفته بودن که خوب میشه حالا جدا بدون پودر خامه میشه؟

    1. خانومی باید خامه بالای سی درصد چربی داشته باشه تا فرم بگیره و شرایط کاملا رعایت بشه و اینکه بسته به پودر خامه باید اضافه بشه چون فله اس کیفیتشو نمیدونم و اینکه میتونین از خامه ی های قنادی آماده که فقط زذن میخواد استفاده کنین

  10. سلام من همیشه طبق این دستور درس میکنم ولی این دفه نمیدونم چ شل شده من دوتا خامه با 6ق غ شکر وپودرخامه مخلوط کردم وب مدت ده مین زدم اول فرم گرف وبعد شل شد ناگفته نماند شیرینیش کم بود و وسط کار بش شکر اضافه کردم بعد از اضافع کردن شکر شل شد وفرم نگرف ب نظرتون مشکل کارم کجاس زیاد زدم ی شکر نباید وسط کار میریختم ؟ممنون .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *